Miljökonsult fokus tillståndsprövningar, ÅF

 

ÅF söker Miljökonsult med fokus på tillståndsprövningar

 
Om jobbet | Vem är du? | Vi erbjuder | Om företaget | Kontaktuppgifter för frågor

 
ÅF är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Sedan 1895 har vi bidragit till våra kunders utveckling och framgång. Genom att kombinera olika teknikområden och kompetenser skapar vi lönsamma, innovativa och hållbara lösningar för en bättre framtid. Vår bas är i Europa men vår verksamhet och våra kunder finns i hela världen.
ÅF – Innovation by experience.
 
Inom Affärsområdet Vatten och Miljö arbetar över 125 specialister framgångsrikt med tillståndsprövningar, hållbarhetstjänster, förorenade områden, avfall, vatten och klimatstrategier mm. Våra kunder finns över allt i världen och inom alla sektorer.

Vi behöver nu förstärka vårt team som jobbar med tillståndsprövningar för miljöfarlig verksamhet och med tekniska beskrivningar. Möjlighet finns till annan placeringsort än Stockholm om det passar bättre för dig.

Vi är ett härligt team av kompetenta, kreativa, innovativa och glädjespridande konsulter. Vi värderar erfarenhetsåterföring och utveckling högt.

 

Vem är du?

Du utmanas och drivs av att:
  • Leda och genomföra tillståndsprövningar från ax till limpa.
  • Utarbeta tekniska beskrivningar av industriella anläggningar.
  • Ta fram MKB:er för kap 9 och 11 miljöbalken.
Om detta lockar dig, då har du kommit rätt!

Vi söker dig som har minst 8 års arbetslivserfarenhet av likande uppgifter. Vi tror att du tycker att det är roligt med utmaningar inom miljöskyddsteknik, BAT och ett ytterligare plus är om du har erfarenheter av kontrollprogram.

Förutom ovanstående är det meriterande, men inget krav om det finns kunskaper inom något/ra av områdena:

  • Hållbarhetsarbete, Cirkulär ekonomi, LCA analyser, GRI, CSR mm
  • Verksamhetssystem och standarder t.ex. ISO 14001, 9001 och OHSAS 18001/ ISO 45001
  • Har agerat KMA samordnare, Bas-P eller Bas-U arbete
  • Naturvärdesinventeringar
  • Avfall och kemikalier, REACH/CLP

Du har en affärsmässighet där kundbehov, projekt- och marknadsansvar står i fokus. Du är resultat- och målfokuserad och har goda kunskaper om lönsamhet och vad som driver projekten och affären.

 

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av ÅF:s framgångssaga. Brinner du för miljöfrågor och teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Välkommen med din ansökan redan idag, urval sker löpande.

 

Ansök nu

Ansök via direktansökningsknapparna senast 2017-09-24 och ange att du sökt via Aktuell Hållbarhet.

 

Välkommen in med din ansökan senast 24 september!

 

 

 

 


ÅF söker Miljökonsult med fokus på tillståndsprövningar! Sök jobbet som Miljökonsult fokus tillståndsprövningar på ÅF via Aktuell Hållbarhet senast 24 september!

Placering: Placering enligt överenskommelse

Yrkeskategori: Miljökonsult fokus tillståndsprövningar

Verksamhetsområde: Affärsområdet Vatten och Miljö

Omfattning: Tillsvidare, heltid, dagtid

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdatum: 2017-09-24

.

Information om tjänsten:
 
Kontakta Åsa Fernell Modigh för frågor om tjänsten som Miljökonsult hos ÅF! Sök jobbet som Miljökonsult fokus tillståndsprövningar på ÅF via Aktuell Hållbarhet senast 24 september!
Manager Environment and Sustainability East
Åsa Fernell Modigh
010-505 49 70
asa.fernell.modigh@afconsult.com
 

Kontakta Jenny Book Torring för frågor om tjänsten som Miljökonsult hos ÅF! Sök jobbet som Miljökonsult fokus tillståndsprövningar på ÅF via Aktuell Hållbarhet senast 24 september!
Marknadsområdeschef Miljö & Hållbarhet
Sektionschef Väst
Jenny Book Torring
010-505 32 96
jenny.book.torring@afconsult.com
 

Kontakta Richard Sallermo för frågor om tjänsten som Miljökonsult hos ÅF! Sök jobbet som Miljökonsult fokus tillståndsprövningar på ÅF via Aktuell Hållbarhet senast 24 september!
Sektionschef Region Syd
Vatten och Miljö
Rickard Sallermo
010-505 52 81
rickard.sallermo@afconsult.com
 

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.