Hållbarhetsspecialist, Byggvarubedömningen

 

Utveckla fastighetsbranschen att ta ansvar för hållbara leverantörsled – Byggvarubedömningen söker Hållbarhetsspecialist

 
Sveriges största fastighetsägare och byggherrar har gått samman för att ta fram en standard för miljöbedömning av byggvaror. Med en gemensam standard för bedömningar och ett lättanvänt systemstöd för att söka byggvaror utan ”farliga” kemiska substanser är ambitionen att morgondagens hus ska byggas med enbart miljöbedömda produkter. Vi kallar systemet Byggvarubedömningen. För att fortsätta utvecklingen av vår organisation och skapa det branschledande bolaget för miljöbedömning av byggvaror söker vi nu en Hållbarhetsspecialist.

Vi erbjuder dig en unik möjlighet att vara med och utveckla vår organisation och leda Byggvarubedömningen (BVB) till att vara branschens förstahandsval för miljöbedömning av byggvaror och säkerställande av hållbara leverantörsled.

Dina arbetsuppgifter hos Byggvarubedömningen är variationsrika och du kommer utifrån de sociala kriterierna bl.a. arbeta med att:

  • Stötta och vägleda leverantörer i deras arbete
  • Vägleda användare kring kravställande och implementering av BVBs kriterier
  • Samordna och koordinera BVBs kriteriegrupp
  • Utbildning av användare och leverantörer
  • Utföra bedömningar av leverantörer, utifrån BVBs kriterier
  • Omvärldsbevakning och branschsamverkan
  • Diverse olika administrativa uppgifter

Vi söker dig som drivs av att arbeta i ett bolag som har fokus på att driva branschen mot ett mer hållbart byggande. Du har en samhällsvetenskaplig eller naturvetenskaplig högskoleexamen och skaffat dig specialistkunskaper inom den sociala dimensionen i begreppet hållbarhet. Du ska ha arbetat några år efter examen och skaffat dig god kompetens om mänskliga rättigheter och FN:s konventioner. Det är meriterande om du har erfarenhet och kunskap inom leverantörsledet och arbete med inköp.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang. För att trivas hos oss är du positiv, driven och samarbetsorienterad.

För ytterligare information kontakta Jonny Hellman, VD på Byggvarubedömningen. I den här rekryteringen samarbetar vi med Navigio.

Ansök via direktansökningsknapparna senast 2017-08-20 och ange att du sökt via Aktuell Hållbarhet.

 

Välkommen in med din ansökan senast 20 augusti!

 

 

 

 


Byggvarubedömningen söker Hållbarhetsspecialist! Sök jobbet som Hållbarhetsspecialist på Byggvarubedömningen via Aktuell Hållbarhet senast 20 augusti!

Placering: Sundbyberg

Yrkeskategori: Hållbarhetsspecialist

Omfattning: Tillsvidare, heltid, dagtid

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdatum: 2017-08-20

Information om tjänsten:
VD
Jonny Hellman
Byggvarubedömningen
070-25 77 071
 

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.