Miljökemist, Byggvarubedömningen

 

Byggvarubedömningen söker Miljökemist

 
Sveriges största fastighetsägare och byggherrar har gått samman för att ta fram en standard för miljöbedömning av byggvaror. Med en gemensam standard för bedömningar och ett lättanvänt systemstöd för att söka byggvaror utan ”farliga” kemiska substanser är ambitionen att morgondagens hus ska byggas med enbart miljöbedömda produkter. Vi kallar systemet Byggvarubedömningen. För att fortsätta utvecklingen av vår organisation och skapa det branschledande bolaget för miljöbedömning av byggvaror söker vi nu en Miljökemist.

 

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en unik möjlighet att vara med och utveckla vår organisation och leda Byggvarubedömningen (BVB) att vara branschens förstahandsval när det gäller miljöbedömning av byggvaror.

 
Dina arbetsuppgifter hos Byggvarubedömningen är variationsrika och du kommer bl.a. att ta arbeta med att:

  • Utföra bedömningar av byggvaror, utifrån BVBs kriterier
  • Sköta kontakter med leverantörer och användare
  • Arbeta med att vidareutveckla BVBs kriterier (bl.a. livscykelkriterier)
  • Diverse olika administrativa uppgifter

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som drivs av att arbeta i ett bolag som har fokus på att driva branschen mot ett mer hållbart byggande. Vi ser gärna att du har arbetat några år efter examen. Du har under din högskoletid skaffat dig specialistkunskaper inom kemi. Har du erfarenhet av att jobba med miljöfrågor, livscykelanalyser, avfall och materials kemiska sammansättning är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang. För att trivas hos oss är du positiv, driven och samarbetsorienterad.

 

Övrigt om tjänsten

För ytterligare information kontakta Jonny Hellman, VD på Byggvarubedömningen. I den här rekryteringen samarbetar vi med Navigio.

 

Ansök nu

Ansök via direktansökningsknapparna senast 2017-04-30 och ange att du sökt via Aktuell Hållbarhet.

 

Välkommen in med din ansökan senast 30 april!

 

 

 

 


Byggvarubedömningen söker Miljökemist! Sök jobbet som Miljökemist på Byggvarubedömningen via Aktuell Hållbarhet senast 30 april!

Placering: Sundbyberg

Yrkeskategori: Miljökemist

Omfattning: Tillsvidare, heltid, dagtid

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdatum: 2017-04-30

Information om tjänsten:
VD
Jonny Hellman
070-25 77 071
 


Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.