Verksamhetschef, Skellefteå kommun

 

Chef tillsyn miljöbalken och livsmedelslagstiftningen, Skellefteå

 
Om jobbet | Vem är du? | Kontaktuppgifter för frågor

 
Samhällsbyggnad är en av Skellefteå kommuns åtta förvaltningar. Förvaltningen med sina 500 medarbetare är indelad i sju avdelningar.

Avdelningen Miljö och hälsa stödjer, skyddar och bevarar människor och miljö. Avdelningen består i huvudsak av två verksamheter som arbetar med myndighetsutövning enligt skilda lagstiftningar. Den ena verksamheten har till uppgift att arbeta med prövning och tillsyn enligt miljöbalken och livsmedelslagstiftningen. Den andra inom överförmyndarområdet samt alkohol, tobak och lotteri.
 

Arbetsuppgifter

Verksamhetschef är ett givande arbete med många områden. I rollen som verksamhetschef har du ansvar för ekonomi, personal och verksamhet där du planerar, följer upp och utvärderar verksamheten mot uppsatta mål.

Du berör och tolkar lagstiftning som miljöbalken och livsmedelslagstiftningen i flera delar av arbetet. Med god service balanserar du myndighetsutövningens krav på rättsäkerhet.

Du arbetar nära både medarbetare och politiker. Du fungerar som ett bollplank och ett kunskapsstöd.

Personalansvaret omfattar ett 20 tal medarbetare som arbetar med tillsyn enligt miljöbalken och livsmedelslagstiftningen.

 

Kvalifikationer

Du har kännedom om lagstiftningen inom miljö- och hälsoskydd samt livsmedel.

Du är en närvarande chef med förmågan att inspirera, entusiasmera, stötta och leda verksamheten utifrån målstyrning, utveckling och uppföljning. Det är viktigt att du tänker strategiskt och har förmåga prioritera mellan olika ansvarsområden.

Du är en trygg ledare som stöttar ditt team och hjälper dem utvecklas samt är lyhörd och tydlig i din kommunikation och ditt ledarskap. Som person är du stabil och skapar bra relationer med dina kollegor samt gillar att jobba med strategiska frågor.

I Skellefteå kommun eftersträvar vi mångfald i alla former och ser det som en tillgång om du har olika språk, teckenspråk eller kulturella kompetenser som berikar våra verksamheter och möten med medborgare.

 

Ansök nu

Ansök via direktansökningsknapparna senast 2017-09-24 och ange att du sökt via Aktuell Hållbarhet.

 

Välkommen in med din ansökan senast 24 september!

 

 

 

 


Verksamhetschef tillsyn miljöbalken och livsmedelslagstiftningen! Sök jobbet som Verksamhetschef på Skellefteå kommun via Aktuell Hållbarhet senast 24 september!

Placering: Skellefteå

Yrkeskategori: Verksamhetschef

Verksamhetsområde: Samhällsbyggnad

Omfattning: Tillsvidare, heltid, dagtid

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Jobb-id/referensnr: A699600/2017

Sista ansökningsdatum: 2017-09-24

.

Information om tjänsten:
Avdelningschef
Eva Kinnvall
0910 – 73 50 00
 

Fackliga representanter:
Vision
Henrik Nygren
0910 – 73 50 00

Naturvetarna
Stefan Johansson
0910 – 73 50 00

Naturvetarna
Ulla Bro
0910 – 73 50 00
 

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.