Verksamhetschef, CSR Västsverige

 

CSR Västsverige söker ny Verksamhetschef

 

Sveriges största nätverk för sektoröverskridande samhällsansvar tar nästa steg

 
CSR Västsveriges vision är en region där alla verksamheter tar ansvar och gör skillnad världen. Företag och organisationer har en avgörande roll i att tacka de samhällsutmaningar vi står inför. Denna medvetenhet ökar för var dag och som Sveriges största CSR-nätverk står CSR Västsverige mitt i denna utveckling.

Allt fler verksamheter från alla sektorer blir medlemmar i CSR Västsverige. Med detta följer ett ansvar att både kunna stödja våra medlemmar samt att förstå och ta vara på de möjligheter som ligger i att hundratals verksamheter samlas runt en gemensam insikt – att affärer och samhällsansvar går hand i hand.

 

Din roll

Nu söker vi en ny verksamhetschef som vill vara med och utveckla ett av Sveriges kanske mest spännande och välskötta nätverk. Du kommer att planera, styra och utveckla verksamheten utifrån stadgar, strategi- och årsplaner. Du rapporterar till föreningens styrelse. Du har kontakten med Västra Götalandsregionen som är vår huvudfinansiär. Du har ekonomi- och medarbetaransvar. Inte minst – du representerar CSR Västsverige i många sammanhang och har så gott som dagligen kontakt med medlemmar och övriga intressenter.

 

Kvalifikationer

Du har energi i ditt ledarskap och brinner för CSR och hållbar utveckling. Du kan motivera medarbetare och har förmågan att inspirera andra. Du är strategisk, insiktsfull och målmedveten. Du är utåtriktad och du kommer att vara en riktigt bra ambassadör för CSR Västsverige.
Vi hoppas att du känner igen dig i personbeskrivningen – detta är det viktiga. Utöver dessa egenskaper ska du ha:

  • Relevant högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet
  • Arbetat minst fem år i ledande befattning
  • Haft uppgifter, roll eller ansvar med tydlig koppling till ekologisk, social och ekonomisk hållbarhet
  • Erfarenhet av ekonomi- och medarbetarfrågor

Det är också meriterande om du har erfarenhet från olika sektorer, har specifik kunskap inom något CSR-område och/eller erfarenhet av projekt- och bidragsansökningar.

Välkommen in med din ansökan senast 28 februari! Ansök via direktansökningsknapparna och ange att du sökt via Aktuell Hållbarhet.

 

Välkommen in med din ansökan senast 28 februari!

 

 

 

 


CSR Västsverige söker ny Verksamhetschef! Sök jobbet som Verksamhetschef på CSR Västsverige via Aktuell Hållbarhet senast 28 februari!

Placering: Göteborg

Yrkeskategori: Verksamhetschef

Omfattning: Tillsvidare, heltid, dagtid

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdatum: 2017-02-28

Information om tjänsten:
Rekryteringsansvarig
Malin Hammarstrand,
+46 733 45 51 55

Styrelseordförande
Susann Dutt
+46 705 12 29 63
 


Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

 

Om CSR Västsverige

Många har länge sagt att medvetna organisationer är morgondagens vinnare. Vi säger att den tiden redan är här. Vår vision är en region där alla verksamheter tar ansvar och gör skillnad för världen. Kort och gott handlar det om att låta affärer gå hand i hand med ett utökat ansvarstagande för både människa, miljö och samhälle.

Idag är vi Sveriges största, sektoröverskridande nätverk för samhällsansvar och hållbar utveckling. Som förening verkar vi för att stärka vi våra medlemmars förutsättningar att utveckla ett strategiskt CSR-arbete och därmed bidra till en hållbar utveckling. Detta genom att erbjuda kompetensutveckling, inspiration, verktyg och kontaktnät. Vi är även en arena för kunskaps- och erfarenhetsutbyte mellan privat, offentlig och idéburen sektor samt akademi.

Till formen är vi en oberoende och icke-vinstdrivande förening, medfinansierad av Västra Götalandsregionen.