Miljö- och samhällsplanerare, Ekologigruppen

 

Hållbarhet på riktigt!
Vi på Ekologigruppen söker miljö- och samhällsplanerare till Stockholm.

 
Var med i vårt arbete för att flytta fram positionerna för hållbar samhällsutveckling!
Vi ser att vår tradition av kunskapsbaserat arbete med evidensbaserade metoder är effektiv när det gäller att genomföra hållbarhet på riktigt, när de vackra orden ska bli verklighet. Vi vässar nu vårt arbete med strategisk planering ännu mer!

 

Din roll

Vi behöver förstärkning i vårt arbete med strategiskt hållbarhetsarbete som miljömålsarbete, miljöprogram, hållbarhetsstrategier, med mera, liksom i vårt arbete med planstöd inom översiktsplanearbete, detaljplanearbete och miljöbedömning.

Vi söker dig som inte är nöjd förrän ditt arbete lett till förbättrad hållbarhet, som tänker strategiskt, jobbar evidensbaserat och vill jobba i team med andra med samma mål.

 

Kvalifikationer

Vi söker miljö- och/eller samhällsplanerare som har:
  • utbildning inom miljö- och samhällsplanering
  • flerårig erfarenhet av arbete inom strategisk planering och PBL-processer
  • bra referenser från arbete med t.ex. miljöstrategier, miljömålsarbete, hållbarhetsstrategier, planstöd, planarbete, stadsutveckling, miljöbedömning, MKB, mm.

Som person är du prestigelös och ödmjuk för att fungera bra i team och för att kunna kommunicera med våra kunder. Du är samtidigt modig för att kunna stå för nya idéer, obekväma sanningar och din värdegrund.

Du kan analysera kundens behov och sporras av att bidra till att lösa kundens problem och att utveckla hållbarheten i varje projekt. Du är engagerad för att kommunicera hållbarhet på ett engagerat sätt och vill sälja in nya uppdrag för att du ser att vårt arbete kan lösa problem åt våra kunder.

 

Övrigt om tjänsten

Tveka inte att kontakta Krister Sernbo, tel 08-525 201 14 för mer information.

 

Ansök nu

Ansök via direktansökningsknapparna eller direkt till ansokan@ekologigruppen.se märkt ”Miljö- och samhällsplanerare” senast 2017-08-31 och ange att du sökt via Aktuell Hållbarhet. Vi kommer dock att behandla ansökningarna löpande, så gör gärna din ansökan så snart som möjligt!

 

Välkommen in med din ansökan senast 31 augusti!

 

 

 

 


Ekologigruppen söker miljö- och samhällsplanerare till Stockholm! Sök jobbet som Miljö- och samhällsplanerare på Ekologigruppen via Aktuell Hållbarhet senast 31 augusti!

Placering: Stockholm

Yrkeskategori: Miljö- och samhällsplanerare

Omfattning: Tillsvidare, heltid, dagtid

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdatum: 2017-08-31

Information om tjänsten:
Krister Sernbo
08-525 201 14
 

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


 

Om Ekologigruppen

Ekologigruppen arbetar sedan 25 år med att erbjuda konsulttjänster för hållbar samhällsutveckling inom ekologi, naturvård, samhällsplanering, landskapsarkitektur, miljökonsekvensbeskrivning och klimatanpassning. Våra metoder baseras på aktuell forskning samt kunskap och erfarenheter inom naturvetenskap och planering.

Vår ambition är att med innovationer, spetskompetens och tillsammans med våra kunder öka miljönyttan och höja kraven på produkter och tjänster inom hållbar utveckling.