Konsultchef, Enetjärn Natur

 

Enetjärn Natur söker Konsult- och affärsområdeschef

 
Om jobbet | Vem är du? | Vi erbjuder | Om Enetjärn Natur | Kontaktuppgifter för frågor
 
Vi är i en mycket viktig och spännande fas av tillväxt, som bottnar i de affärer vi levererat på den svenska marknaden i 16 år, att hitta lösningar för att bevara och skapa naturkapital. Vi söker nu en ny nyckelperson till vårt företag och vår ledningsgrupp.

Vi letar efter dig, en erfaren konsultchef, till vårt affärsområde Miljöprojektledning. Inom affärsområdet hjälper vi våra kunder genom projektledning och kvalificerad rådgivning, från första idéstudie till färdigt miljötillstånd, i breda miljö- och markanvändningsutmaningar. Vid sidan om projektledning är miljökonsekvensbeskrivningar (MKB), samråd, avvägningar mellan olika intressen samt skadelindrande åtgärder våra viktiga arbetsverktyg. Påverkan på natur, naturkapital och biologisk mångfald är ofta en hörnsten i våra kunders utmaningar. Din personal finns i en rikstäckande organisation fördelade i dagsläget på våra kontor i Stockholm, Malmö och Umeå. Ditt affärsområde har idag ca 10 konsulter som med din ledning ska bli betydligt fler.
 

Vi söker dig som är redo och kapabel att ta ett ansvar i att driva affärerna med fullt resultatansvar för affärsområdet. Du bottnar djupt i sakfrågorna och har stor erfarenhet av att jobba i affärsdriven verksamhet. Du är innovationsdriven med hjärtat i hållbarhetsarbete och med stort intresse för samhällsutveckling och samhällsplanering och dess utmaningar. Du motiveras av att se dina medarbetare växa, älskar att vara ledare och är trygg i konsultrollen. Du trivs med att kombinera rollen som coachande ledare med rekrytering, kundkontakt och försäljning.
 

Vilka är vi?

Enetjärn Natur är ett värderingsdrivet konsultföretag som definierat ett eget tydligt uppdrag och som därför påverkar ramarna för markanvändningen i Sverige. Vi kännetecknas av ett kraftfullt entreprenörskap som i kombination med tydliga värderingar genomsyrar verksamheten. Arbetsmiljön präglas av en hög grad av lagkänsla, professionalitet, engagemang och mod. Vi drivs av att göra gott för naturen och att integrera hållbarhet med lönsamhet. Det avspeglas i vår ledstjärna; Providing natural capital solutions to every business.

Du kommer in i ett dynamiskt företag som växt till närmare 40 medarbetare de senaste åren. Vi är en bra blandning av kvinnor och män i ett ungt företag med en genomsnittsålder på ca 35 år.
 

Som konsultchef får du chansen att ta ett helhetsansvar för utvecklingen av både vår duktiga personal och verksamhetens resultat. Du kommer, förutom att driva ditt affärsområde, ingå i företagets ledningsgrupp och arbeta nära vår VD och grundare Anders Enetjärn. Du kommer att ha en starkt värdedriven, kunnig, ambitiös och innovativ arbetsgivare som står bakom dig!

Din ledarstil präglas av delaktighet, prestigelöshet och öppenhet för nya idéer och lösningar.

Om du är en av dem vi söker så kommer du att få vara med på en spännande resa. Vi har gjort stora omställningar av affärsmodell och organisation. Nu väntar en fas med fokus på tillväxt och utveckling av bolaget där vi ser dig som en nyckelspelare.

 

Övrigt om tjänsten

Eftersom vi har en nationell organisation vill vi ha dig placerad på något av våra kontor i Umeå, Stockholm eller Malmö.

 

Ansök nu

Ansök via direktansökningsknapparna senast 2017-09-24 och ange att du sökt via Aktuell Hållbarhet.

 

Välkommen in med din ansökan senast 24 september!

 

 

 

 


Enetjärn Natur söker Konsult- och affärsområdeschef! Sök jobbet som Konsultchef på Enetjärn Natur via Aktuell Hållbarhet senast 24 september!

Placering: Enligt överenskommelse

Yrkeskategori: Konsultchef

Omfattning: Tillsvidare, heltid, dagtid

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdatum: 2017-09-24

.

Information om tjänsten:
Enetjärn Natur söker Konsult- och affärsområdeschef! Sök jobbet som Konsultchef på Enetjärn Natur via Aktuell Hållbarhet senast 24 september!
VD
Anders Enetjärn
090-71 09 52
anders.e@enetjarnnatur.se
 
Enetjärn Natur söker Konsult- och affärsområdeschef! Sök jobbet som Konsultchef på Enetjärn Natur via Aktuell Hållbarhet senast 24 september!
Affärsområdeschef
Åsa Abel
040-530458
asa.a@enetjarnnatur.se
 
Enetjärn Natur söker Konsult- och affärsområdeschef! Sök jobbet som Konsultchef på Enetjärn Natur via Aktuell Hållbarhet senast 24 september!
CFO/Ekonomichef
Mattias Johansson
090-71 09 51
mattias.j@enetjarnnatur.se

 

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


 

Om Enetjärn Natur

Enetjärn Natur är ett svenskt konsultföretag som hjälper företag, myndigheter och organisationer i utmanande markanvändningsfrågor. Vi kännetecknas av ett kraftfullt entreprenörskap som i kombination med tydliga värderingar genomsyrar verksamheten. Mod och nyfikenhet driver vår tillväxt. Vi är övertygade om att varaktig framgång baseras på ett schysst förhållningssätt till naturen. Det avspeglas i vår ledstjärna; Providing natural capital solutions to every business.