Seniorkonsult terrester ekologi, Enetjärn Natur

 

Enetjärn Natur söker Seniorkonsult terrester ekologi

 
Vi på Enetjärn Natur har gjort en fantastisk resa med affärskoncept som påverkat ramarna för markanvändningen i Sverige. Ekologisk kompensation som var vår första bebis flyttade just hemifrån för att bo i en statlig utredning som kommer forma praxis i landet. Nu behöver vi dig som vill vara med på nästa etapp och forma nya affärskoncept. Vill du följa med?

 

Vi söker medresenär

Vi söker en seniorkonsult inom terrester ekologi till vårt affärsområde Arter och habitat. I affärsområdet finns idag 12 medarbetare. Vi hjälper flera av de största företagen i landet med att förena olika verksamheter med hållbara lösningar för natur och biologisk mångfald. Vi ser att det blir allt viktigare att tidigt bedöma påverkan på och anpassa verksamheterna till skyddade arter och naturtyper. Och eftersom vi är bäst där det är svårt är våra tjänster mycket efterfrågade. Vi behöver därför bli fler som kan arbeta med paketering, kvalificerad rådgivning och processledning från ax till limpa i sådana utmanande miljöprövningar där fokus är arter och naturtyper.

Ditt arbete hos oss blir att leda uppdrag för våra kunder i tillståndsärenden genom t.ex. olika inventeringsunderlag, att hantera artskyddsfrågor, göra ekologiska landskapsanalyser för enskilda arter/artgrupper, att vara expertstöd i kompensationsutredningar och att beskriva konsekvenser för arter och naturtyper av olika verksamheter. Att du är nyfiken på och vill förstå företagens situation är viktigt för oss. Det behövs för att sätta komplicerade frågor om markanvändning i rätt sammanhang i företagens beslutsprocesser. Du kommer också vara en viktig handledare för några mer juniora kollegor.

 

Kvalifikationer

Vi vill att du har

 

  • universitetsutbildning inom biologi, ekologi och terrestra naturmiljöer
  • minst 10 års erfarenhet av ekologiskt utredningsarbete
  • arbetat som konsult och förstår att värdera din kunskap
  • en djup kunskap om Sveriges arter och naturmiljöer
  • en genuin nyfikenhet på företags beslutsprocesser och på möjligheten att påverka dem

 

Övrigt om tjänsten

Vi behöver kompetensen seniorkonsult inom terrester ekologi på flera av våra kontor. Vi finns i Stockholm, Malmö, Umeå och snart Göteborg. Ange i ansökan vilket kontor du vill utgå ifrån, alternativt annan ort.

 

Ansök nu

Ansök via direktansökningsknapparna senast 2017-03-12 och ange att du sökt via Aktuell Hållbarhet. Vi vill gärna lära känna vår nya medarbetare så snart som möjligt, så vänta inte, sök redan nu om du är rätt för oss och vi är rätt för dig.

 

Välkommen in med din ansökan senast 12 mars!

 

 

 

 


Enetjärn Natur söker Seniorkonsult terrester ekologi! Sök jobbet som Seniorkonsult terrester ekologi på Enetjärn Natur via Aktuell Hållbarhet senast 12 mars!

Placering: Placering enligt överenskommelse

Yrkeskategori: Seniorkonsult terrester ekologi

Verksamhetsområde: Arter och habitat

Omfattning: Tillsvidare, heltid, dagtid

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdatum: 2017-03-12

Information om tjänsten:
Affärsområdeschef
Åsa Abel
+46 (0)40-53 04 58
asa.a@enetjarnnatur.se
 


Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


 

Om Enetjärn Natur

Enetjärn Natur är ett svenskt konsultföretag som hjälper företag, myndigheter och organisationer i utmanande markanvändningsfrågor. Vi är övertygade om att varaktig framgång baseras på ett schysst förhållningssätt till naturen. Det avspeglas i vår ledstjärna; Providing natural capital solutions to every business. Du som blir en del av oss kommer in i ett dynamiskt företag som växt till drygt 30 medarbetare de senaste åren. Vi är en bra blandning av kvinnor och män i ett ungt företag med både yngre konsulter och seniora konsultexperter. Vi har en nationell organisation bestående av 3 affärsområden. Vårt huvudkontor finns i Umeå och vi har lokalkontor i Stockholm och Malmö. Vår arbetsmiljö präglas av en hög grad av delaktighet, arbetsglädje och prestigelöshet. Du får en starkt värdedriven, kunnig, ambitiös och innovativ arbetsgivare som står vid din sida! För mer information, se www.enetjarnnatur.se