Projektledare för nätverket KNEG, Göteborgs miljövetenskapliga centrum

 

Göteborgs miljövetenskapliga centrum söker Projektledare för KNEG

 
Göteborgs miljövetenskapliga centrum, GMV, är Chalmers och Göteborgs universitets gemensamma organisation för att främja forskning, utbildning och samverkan inom hållbar utveckling. GMV fungerar som en plattform som initierar, driver, administrerar och stöttar mångvetenskapliga projekt och satsningar inom hållbar utveckling. En av GMV:s främsta uppgifter är att skapa förutsättningar för samarbete mellan olika aktörer. På GMV arbetar ca 35 personer och vi finns på Chalmers, campus Johanneberg.

KNEG, Klimatneutrala godstransporter på väg, är ett av flera nätverk med en kanslifunktion vid GMV. Syftet med KNEG är att visa hur klimatpåverkan från de vägburna godstransporterna i Sverige kan minskas genom olika åtgärder. Arbetet är främst inriktat på effektivare transporter, effektivare fordon och utökad användning av förnybara bränslen.

 

Beskrivning av tjänsten

Vi söker dig som är vill arbeta som verksamhetsledare/projektledare och driva arbetet för KNEG. Du kommer att ha fullt kommunikations- administrations- och ekonomiansvar för nätverket och projektledaransvar för en årlig konferens samt för de event och arenor där KNEG verkar.

Du stöttar styrelsen i det strategiska arbetet och du är den som driver goda idéer i hamn. Du tar stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter och du förväntas ta egna initiativ och därigenom bidra till utveckling av samverkansformer och arbetsmetoder. Som person är du utåtriktad, strukturerad, ansvarstagande och drivande.

Du har möjlighet att sätta din egen prägel på arbetet och rapporterar till en styrelse bestående av miljö- och kommunikationschefer hos några av transportbranschens största aktörer som till exempel Volvo Lastvagnar, Scania, DB Schenker, Preem, Chalmers, Trafikverket mfl.

Tjänsten kommer att kombineras med andra, för GMV viktiga uppdrag, som varierar över tid. Det kan handla om att arrangera tvärvetenskapliga möten vid Göteborgs och Chalmers universitet, nätverksträffar eller stötta andra projektledare vid GMV inom olika verksamheter.

 

Kvalifikationer

  • Högskoleutbildning, på minst mastersnivå med avlagd examen, gärna inom miljö och hållbar utveckling.
  • Minst 2 års arbetslivserfarenhet med för tjänsten relevanta arbetsuppgifter.
  • Mycket god kommunikativ förmåga på svenska och engelska.
  • Mycket god social förmåga. Måste vara professionell, driven, utåtriktad, orädd och trygg i samspel med andra.

 

Övrigt om tjänsten

Chalmers arbetar aktivt för att vara en attraktiv arbetsgivare. Jämställdhet och mångfald är viktiga grunder för all verksamhet på Chalmers.

 

Ansök nu

Intervjuer sker löpande, ansök via direktansökningsknapparna senast 2017-05-21 och ange att du sökt via Aktuell Hållbarhet. I ansökan ska du inkludera CV, personligt brev 1-2 sidor, samt eventuella intyg, betyg etc. Referenser lämnas vid en eventuell intervju.

 

Välkommen in med din ansökan senast 21 maj!

 

 

 

 


Göteborgs miljövetenskapliga centrum söker Projektledare för KNEG! Sök jobbet som Projektledare för nätverket KNEG på Göteborgs miljövetenskapliga centrum via Aktuell Hållbarhet senast 21 maj!

Placering: Göteborg

Yrkeskategori: Projektledare för nätverket KNEG

Verksamhetsområde: Klimatneutrala godstransporter (KNEG)

Omfattning: Tillsvidare, heltid, dagtid

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Tillträde: Enligt överenskommelse

Jobb-id/referensnr: 20170182

Sista ansökningsdatum: 2017-05-21

Information om tjänsten:
Tf admin chef
Tove Hagström
tove.hagstrom@chalmers.se
0708-150745
 

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


 

Om Göteborgs miljövetenskapliga centrum

Chalmers vision är att aktivt medverka till en hållbar framtid. Vår forskning och utbildning inom teknik, naturvetenskap, arkitektur och sjöfart bedrivs i nära kontakt med omvärlden. Strategin för att nå vetenskaplig excellens förverkligas inom åtta styrkeområden; Energi, Informations- och kommunikationsteknologi, Livsvetenskaper, Materialvetenskap, Nanovetenskap och nanoteknologi, Produktion, Samhällsbyggnad och Transport. De grundläggande vetenskaperna utgör basen och hållbarhet, innovation och entreprenörskap är viktiga drivkrafter. Chalmers har omkring 11 000 studenter och 3000 anställda. Utveckling och förnyelse har präglat Chalmers ända sen starten 1829, helt enligt grundaren William Chalmers motto: Avancez!