Hållbarhetskonsult, Narva

 

Narva söker hållbarhetskonsult

 
Narva är en av Sveriges snabbast växande kommunikationsbyråer. Nu söker vi dig med erfarenhet av att jobba med hållbarhetsfrågor. Hos oss får du arbeta brett inom hållbarhetsområdet med analys, rapportering och kommunikation.

 

Din roll

På Narva blir du del av en snabbt växande kommunikationsbyrå med djup expertis inom hållbarhetsområdet. Du kommer att introduceras i en roll som projektledare med kundansvar.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Agera rådgivare i hållbarhetsfrågor
  • Projektleda väsentlighetsanalyser, intressentdialoger och produktion av hållbarhetsrapporter
  • Beräkna och analysera hållbarhetsnyckeltal
  • Leda workshops och utbildningar
  • Genomföra omvärldsanalyser och utveckla företags hållbarhetsarbete

 

Om dig

Vi tror att du har minst två års erfarenhet av att arbeta med hållbarhetsfrågor och att du har erfarenhet av det internationella ramverket för hållbarhetsredovisning, Global Reporting Initiative (GRI) och eventuellt också ramverket för integrerad rapportering .

Du har god analytisk förmåga, är strukturerad och har ett brinnande intresse för kommunikation och hållbarhetsfrågor. Du är bra på att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska och bekväm med att arbeta i Excel.

 

Vilka är vi?

Narva är en kommunikationsbyrå som löser strategiska utmaningar och skapar bättre affärer för våra kunder. Våra specialistområden är hållbarhet, finansiell kommunikation, medierelationer, varumärken och public affairs. Vi var finalist i SABRE Awards 2016, Nordic Consultancy of the Year. Vi är 50 medarbetare och har kontor vid Humlegården nära Stureplan. Exempel på uppdragsgivare är Boliden, Coop, Telia Company och Preem.

 

Ansök nu

Ansök via direktansökningsknapparna senast 2017-03-05 eller maila din ansökan direkt till Mikaela Älgevik, mikaela.algevik@narva.se och ange att du sökt via Aktuell Hållbarhet. Urval sker löpande men vi vill ha din ansökan senast 5 mars.

Frågor kring tjänsten besvaras av Johannes Zetterlund, chef för team Sustainability.

 

Välkommen in med din ansökan senast 5 mars!

 

 

 

 


Narva söker hållbarhetskonsult till Team Sustainability! Sök jobbet som Hållbarhetskonsult på Narva via Aktuell Hållbarhet senast 5 mars!

Placering: Stockholm

Yrkeskategori: Hållbarhetskonsult

Verksamhetsområde: Team Sustainability

Omfattning: Tillsvidare, heltid, dagtid

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdatum: 2017-03-05

Information om tjänsten:
Chef för team Sustainability
Johannes Zetterlund
070-309 38 20
 


Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.