Hållbarhetsstrateg, Halmstads Energi och Miljö

FB-Halmstads Energi och Miljö-Hållbarhetsstrateg med miljöfokus-14_5-1200x628
Hållbarhetsstrateg, Halmstads Energi och Miljö
 

Halmstads Energi och Miljö söker Hållbarhetsstrateg med miljöfokus

 
Vill du arbeta i ett bolag som sätter fokus på miljö- och klimatfrågorna?
På HEM arbetar vi för ett hållbart samhälle med utgångspunkt i de tre hållbarhetsperspektiven social, ekologisk och ekonomisk hållbarhet. För oss betyder det att vi, i de frågor vi har rådighet över, agerar för både nuvarande och kommande generationers bästa.

 

Arbetsuppgifter

Som hållbarhetsstrateg på HEM kommer du i huvudsak att arbeta med strategiska och operativa miljömål samt ansvara för dess uppföljning. Du ansvarar, med stöd av vårt miljönätverk, för att utveckla samt förankra hållbarhetsarbetet inom HEM:s samtliga verksamheter och är övergripande ansvarig för vidareutveckling av miljöledningssystemet enligt ISO 14001.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har slutförd en universitets- eller högskoleutbildning inom miljö- och hållbarhetsområdet, gärna med koppling till våra verksamhetsområden.

Du har minst fem års arbetslivserfarenhet av strategiskt miljö- och hållbarhetsarbete och erfarenhet av att samordna och driva hållbarhetsfrågor på ledningsnivå.

Du är intresserad av utvecklings- och förändringsarbete, är analytisk, strategisk och resultatinriktad. Du tar ansvar för din uppgift och strukturer själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare. Då stor vikt läggs vid personliga egenskaper ser vi att du har god samarbetsförmåga, är utåtriktad och van att leda, driva, motivera och skapa förståelse för vårt angelägna arbete inom miljö- och klimatområdet. Du kan leda utan att vara chef.

Då arbetet även innefattar framtagande av planer och utlåtanden krävs att du har god stilistisk förmåga i tal och skrift. Du behöver dessutom ha goda kunskaper i engelska för att uttrycka dig väl i olika förekommande sammanhang.

 

Övrigt om tjänsten

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kommunikationschef Anders Bredfell.

 

Ansök nu

Ansök via direktansökningsknapparna senast 2017-05-14 och ange att du sökt via Aktuell Hållbarhet. Vi tillämpar löpande urval så dröj inte med din ansökan!

 

Välkommen in med din ansökan senast 14 maj!

 

 

 

 


Halmstads Energi och Miljö söker Hållbarhetsstrateg med miljöfokus! Sök jobbet som Hållbarhetsstrateg på Halmstads Energi och Miljö via Aktuell Hållbarhet senast 14 maj!

Placering: Halmstad

Yrkeskategori: Hållbarhetsstrateg

Omfattning: Tillsvidare, heltid, dagtid

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdatum: 2017-05-14

Information om tjänsten:
Kommunikationschef
Anders Bredfell
035-191 643
 

Fackliga representanter:
SACO
Petra Nilsson
035-190 484

Ledarna
Björn Lövkvist
035-190 419

Vision
Mac Ban
035-190 470


Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


 

Om Halmstads Energi och Miljö

Koncernen Halmstads Energi och Miljö AB (HEM) är det ledande energi- och miljöföretaget i Halmstadsregionen och ägs till 100 % av Halmstads Kommun. Vi omsätter ca 900 mkr och har ca 230 anställda. Som kommunens bredaste, samhällsnyttiga företag arbetar vi inom såväl avfall, återvinning, fjärrvärme, fjärrkyla, el och energitjänster som infrastruktur.

För oss är våra värderingar, Engagemang-Öppenhet-Ansvar-Omtanke viktiga och har en stor inverkan på hur vi med närhet och kompetens erbjuder attraktiva och hållbara energi- och miljölösningar regionalt med hjärtat i Halmstad.