Erfaren MKB-samordnare, Ramböll

 

För dig som arbetat minst 5 år med MKB-processer

 
Om jobbet | Vem är du? | Vi erbjuder | Varför Ramböll | Kontaktuppgifter för frågor
 
 
Ramböll i Sverige är inne i en expansiv fas med tydliga tillväxtmål. Vi tror på framtiden och erbjuder våra medarbetare spännande projekt och nya utmaningar. Tillsammans bygger vi morgondagens samhälle. För att möjliggöra expansionsplanerna söker vi nu MKB-samordnare inom infrastruktur och samhällsplanering som vill utvecklas tillsammans med vår verksamhet och våra beställare i en stimulerande miljö.

 

Vi erbjuder

Ramböll erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt och lönsamt företag med god tillväxt. Det händer mycket i Ramböll och vi behöver dig som har ett stort intresse för miljöfrågornas roll i samhällsutvecklingen.

Som MKB-samordnare kommer du, beroende på erfarenhet, att få driva eller medverka i större och mindre projekt inom infrastruktur och stadsutveckling. Du medverkar i projekt i olika utredningsfaser från tidig lokalisering till projektering och genomförande. Du arbetar i projektgrupper med både projektörer och miljöspecialister där ni tillsammans med kunden driver projektet framåt.

Exempel på uppdrag som sysselsätter oss är utredning av höghastighetsjärnväg mellan Linköping och Borås, projektering av Hamnbanan i Enligt överenskommelse, utveckling av Centralstationsområdet i Stockholm, Masthuggskajen i Göteborg och Sveriges första tillåtlighetsprövning av en farled mellan Landsort och Södertälje.

 

Vi söker dig

För att möta efterfrågan på våra tjänster söker vi kreativa personer för att långsiktigt förstärka och bredda vårt tjänsteutbud.

Vi söker dig som har arbetat minst 5-10 år med MKB-processer inom infrastruktur och samhällsplanering. Du har erfarenhet som konsult eller från statlig eller kommunal verksamhet och känner att du vill prova nya möjligheter och utveckla kunskapsområdet tillsammans med erfarna och utvecklande kollegor.

Vi tror att du är miljövetare, biolog, landskapsarkitekt, fysisk planerare eller har annan likvärdig utbildning och brinner för samordning i komplexa miljöprojekt. Du är bra på att kommunicera och uttrycker dig väl i både skrift och tal. Som person uppskattar du att arbeta i nära samarbete med våra kunder och dina kollegor. Du är målinriktad, positiv och har egen drivkraft att påbörja, driva och avsluta projekt. Att arbeta både självständigt och i grupp är naturligt för dig. Du är effektiv och van att leverera med hög kvalité för att bidra till välutförda projekt.

 

Varför Ramböll?

På Ramböll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över professionella och nationella gränser. I praktiken innebär det att vi med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet. Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron. Vi erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen.

Vi har tydliga utvecklingsvägar och via vår Akademi erbjuds våra medarbetare utveckling med ett brett kursutbud. Vår arbetsmiljö uppmuntrar till fritt utbyte av idéer i en tillitsfull och hjälpsam atmosfär. Vår verksamhet är styrd av integritet där vi framhåller ärlighet och värnar om våra medmänniskor och vårt samhälle. Vår hållning är innovativ, analytiskt och professionell.

 

Frågor?

Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Gisela Engelbert, 010 615 60 62.

 

Ansök nu

Ansök via direktansökningsknapparna senast 2017-09-30 och ange att du sökt via Aktuell Hållbarhet. Du ansöker genom att först ladda upp CV antingen direkt via knapparna eller via LinkedIn – därefter laddar du upp relevanta dokument.

Ansöker du direkt via knapparna kommer du först att få bekräfta dina personuppgifter innan du kan ladda upp ditt personliga brev och övriga relevanta dokument, såsom vitsordsbrev och intyg.

Klicka här för att skicka det CV som finns på din LinkedIn-profil.

 

Välkommen in med din ansökan senast 30 september!

 

 

 

 


För dig som arbetat minst 5 år med MKB-processer! Sök jobbet som Erfaren MKB-samordnare på Ramböll via Aktuell Hållbarhet senast 30 september!

Placering: Enligt överenskommelse

Yrkeskategori: Erfaren MKB-samordnare

Omfattning: Tillsvidare, heltid, dagtid

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Tillträde: Enligt överenskommelse

Jobb-id/referensnr: JR828

Sista ansökningsdatum: 2017-09-30

.

Information om tjänsten:
För dig som arbetat minst 5 år med MKB-processer! Sök jobbet som Erfaren MKB-samordnare på Ramböll via Aktuell Hållbarhet senast 30 september!
Rekryteringsansvarig
Gisela Engelbert
010 615 60 62
gisela.engelbert@ramboll.se
 

Om Ramböll

Ramböll erbjuder omfattande tjänster inom miljö och hållbarhet där vårt utbud ständigt utgår från våra kunders behov. Vi verkar för att miljöutsläpp eller miljöpåverkan minimeras och hanteras så kostnadseffektivt som möjligt. En stark miljö- och hållbarhetsprofil är en viktig konkurrensparameter för många av våra kunder, både inom privat och inom offentlig sektor.