Miljöstrateg, Landstinget Blekinge

 

Landstinget Blekinge söker Miljöstrateg för utveckling i team

 
Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Den aktuella tjänsten är på Planeringsavdelningen, där miljö- och hållbarhetsfunktionen ingår. Planeringsenheten tillhör landstingsdirektörens stab tillsammans med enheterna för personal, ekonomi, kommunikation, utveckling och kansliadministration. Landstingsdirektörens stab arbetar med övergripande policy-, strategi- och utvecklingsfrågor samt uppföljning och utvärdering.

Landstingets miljö- och hållbarhetsarbete är inriktat på en långsiktig hållbar utveckling, i enlighet med verksamhetens strategier, mål, lagar och andra krav. Landstinget arbetar med att strategiskt utveckla och samordna miljö- och hållbarhetsarbetet inom landstinget Blekinges samtliga verksamheter i linje med den politiskt antagna miljö- och hållbarhetsplanen.

 

Arbetsuppgifter

Som miljöstrateg kommer du att få många omväxlande och utmanande arbetsuppgifter. Vi står inför ett omfattande arbete med att utveckla miljö- och hållbarhetsarbetet ytterligare genom att bland annat införa miljöledningssystem, enligt ISO 14 001 i fler av landstingets verksamheter.

Därför söker vi nu en miljöstrateg som är intresserad av att arbeta i team med utveckling och samordning av vårt interna arbete. Tjänsten kommer bland annat att innebära införande av miljöledningssystem samt i övrigt förekommande utvecklingsprojekt inom miljö- och hållbarhetsområdet.

 

Kvalifikationer

Relevant högskole-/universitetsutbildning inom miljö och hållbarhet eller annan av arbetsgivaren bedömd likvärdig utbildning

Vi söker dig som har:
  • God förmåga att arbeta självständigt med strategiska frågor
  • God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift
  • God förmåga att kommunicera och samarbeta
  • God förmåga att motivera och entusiasmera sin omgivning
  • God förmåga att organisera och driva förbättringsprojekt

B-körkort är krav

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och arbetslivserfarenhet är meriterande

 

Övrigt om tjänsten

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna utlysning. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig.

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

 

Ansök nu

Ansök via direktansökningsknapparna senast 2017-07-02 och ange att du sökt via Aktuell Hållbarhet.

 

Välkommen in med din ansökan senast 2 juli!

 

 

 

 


Landstinget Blekinge söker Miljöstrateg för utveckling i team! Sök jobbet som Miljöstrateg på Landstinget Blekinge via Aktuell Hållbarhet senast 2 juli!

Placering: Karlskrona

Yrkeskategori: Miljöstrateg

Verksamhetsområde: Planeringsavdelningen

Omfattning: Tillsvidare, heltid, dagtid

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdatum: 2017-07-02

Information om tjänsten:
Planeringsdirektör
Ralph Harlid
073-447 1018

Miljöchef
Annika Christensson
073-447 1027
 

Fackliga representanter:
SACO
Carina Svärd
0455-73 48 19

Vision
Ingla Blåder
0455 – 73 62 28

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


 

Om Landstinget Blekinge

Landstinget Blekinge är en av de största arbetsplatserna i Blekinge län. Hos oss jobbar ungefär 4 900 medarbetare inom 150 olika yrken. Inom Landstinget Blekinge har vi högt i tak, korta beslutsvägar och god sammanhållning. Stämningen är gemytlig och det råder ofta stolthet över arbetsplatsen. Vi arbetar i små kompetenta team, där alla ställer upp för varandra. Vi vet att vi är starka tillsammans och att samarbete över gränserna gynnar patienterna. Läs mer här!