Miljökonsult med intresse för utbildning och digitala tjänster, RSM&CO

 

Miljökonsult med intresse för utbildning och digitala tjänster

 
Samhällets miljökrav ökar och regelverken blir allt mer omfattande. Samtidigt växer förväntningarna på företag och organisationer att ta ett större hållbarhetsansvar.

Detta är vår arena. Här kan vi – med vår kompetens, våra konsulter och vårt arbete – bidra till framgångsrika företag och ökad hållbarhet. Vill du bli en av oss och vara med att göra skillnad och samtidigt bidra till att uppfylla våra värderingar – Engagemang, Enkelhet och Framåtanda!

RSM&CO är ett konsult- och utbildningsföretag som i över 25 år stöttat kunderna inom områdena miljö, arbetsmiljö, avfall, energi, hållbarhet och kvalitet. Vi ligger i framkant och arbetar med helhetssyn och underlättar för kunden genom vårt engagemang att göra det svåra enkelt. Vi tillhör Ragn-Sells-koncernen – en föregångare inom miljö- och kretsloppsarbetet och en aktör inom cirkulär ekonomi. Vi är ca 70 medarbetare och har 5 kontor i Sverige.

Vi befinner oss i en spännande utvecklingsfas och ser behov av fler erfarna konsulter, med spetskompetens inom miljölagstiftning och ledningssystem samt med intresse för utbildning och digitala tjänster.

 

Din roll hos oss

Vi letar efter Dig som vill arbeta brett med miljöfrågor åt våra kunder och som vill vara med och utveckla våra digitala tjänster inom lagbevakning och webutbildning. Exempel på kunduppdrag vi gör är tillståndsprövningar och miljökonsekvensbeskrivningar, periodiska besiktningar, miljörapporter, stöd i verksamheternas egenkontrollarbete, lagefterlevnadskontroller samt ledningssystemsutveckling och revisioner. Vi arbetar även med kemikalierelaterade frågor och farligt gods.

 

Vem vi söker

Du har minst 7 års erfarenhet av miljöfrågor som konsult, i industrin eller som miljöinspektör. Du har dokumenterad kompetens inom Miljöbalkens tillämpningsområde samt ISO 14001:2015. Du är van att arbeta självständigt, gärna i projektform och att omsätta lagkrav i praktiken. Har du erfarenhet av e-learning är det meriterande. Du tar ansvar för ekonomi och tidsplanering i dina uppdrag.

Om du även tycker om att tala inför publik, vill dela med dig av dina kunskaper och entusiasmera andra är den här tjänsten en möjlighet för dig. RSM&CO är inte bara ett konsultföretag, utan också en ledande utbildare inom bl.a. miljöområdet.

För att trivas hos oss behöver Du vara utåtriktad, affärsmässig och kunna skapa affärer åt dig själv och andra genom ditt eget nätverk.
Stockholm Solna/Stockholm. Resor inom Sverige ingår i tjänsten.

 

Ansök nu

Ansök via direktansökningsknapparna senast 2017-06-08 och ange att du sökt via Aktuell Hållbarhet.

 

Välkommen in med din ansökan senast 8 juni!

 

 

 

 


Miljökonsult med intresse för utbildning och digitala tjänster! Sök jobbet som Miljökonsult med intresse för utbildning och digitala tjänster på RSM&CO via Aktuell Hållbarhet senast 8 juni!

Placering: Stockholm

Yrkeskategori: Miljökonsult med intresse för utbildning och digitala tjänster

Omfattning: Tillsvidare, heltid, dagtid

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdatum: 2017-06-08

Information om tjänsten:
Gruppchef
Emma Breitholtz
076 -149 68 42
 

Om RSM&CO

RSM&CO är ett konsult- och utbildningsföretag med ca 70 medarbetare som i mer än 25 år har hjälpt kunder att utveckla en effektiv och hållbar verksamhet. Vi är ett självständigt dotterbolag i Ragn-Sellskoncernen.

RSM&CO AB erbjuder konsulttjänster inom miljö, arbetsmiljö, kvalitet och energi och processteknik. Vi hjälper våra uppdragsgivare med t ex verksamhetssystem, lagstiftning, intern revision, riskhantering och säkerhet. Vi har särskilda miljötjänster för energibranschen och driver ett webbaserat verktyg för bevakning av lagstiftning inom miljö och arbetsmiljö. Våra medarbetare har tvärvetenskaplig bakgrund, vilket vi anser är en stor tillgång i de uppdrag vi utför. Vårt huvudkontor finns i Sollentuna, men vi har även kontor i Göteborg, Linköping, Jönköping och Perstorp. Vi är miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001.