Vikarierande miljösamordnare, MKB Fastighets AB

 

MKB Fastighets AB i Malmö söker Miljösamordnare

 
Om jobbet | Vem är du? | Vi erbjuder | Kontaktuppgifter för frågor

 
MKB:s vision – Hem för var och en – är visionen om ett Malmö där varje individ har bra boende. MKB ska tillhandahålla bra bostäder i hela staden, arbeta innovativt med att stärka Malmös attraktionskraft och bidra till en stad för alla. Tre värderingar ligger till grund för MKB:s arbete: modiga, enkla, tillsammans. Med över 22 500 lägenheter och 1100 lokaler, till ett värde av 30 miljarder kronor, och med 32 procent av hyresmarknaden är MKB Malmös ledande bostadsbolag och en av Sveriges största fastighetsägare.

MKB Fastighets AB letar efter dig med engagemang och passion för miljöarbete? Vill du jobba med miljöarbete inom bostadsbranschen? Vill du jobba inom ett företag som värderar miljöarbetet högt? Då är detta en möjlighet för dig. Vi letar efter en miljösamordnare som är handlingsinriktad och lyhörd med ett stor intresse för miljö och bostäder.

Tjänsten är ett föräldrarvikariat på 1 år med start den 1 december.
Välkommen med din ansökan snarast då vi gör ett löpande urval.

 

Vi erbjuder

Alla behöver en bra och trivsam plats att bo på. Detta är utgångspunkten för MKB:s arbete och det som driver oss framåt. Som medarbetare hos MKB får du vara med och utveckla bostadsmarknaden i Malmö, en uppgift som är både utmanande och mycket givande. Du blir en del i arbetet med att förverkliga vår vision: Hem för var och en och delar du vår övertygelse lovar vi dig världens roligaste jobb.

Hos oss kan du påverka din egen situation och karriär, likväl som att du kan påverka vardagen för många andra. MKB är ett av södra Sveriges största fastighetsbolag och med en stark finansiell ställning kan vi vara med och driva utvecklingen både i branschen och i staden. Det ger dig som arbetar här goda möjligheter att utvecklas och göra en karriär med oss. Dessutom har vi jättegott kaffe!
 

Arbetsuppgifter

Som miljösamordnare kommer du att samordna det systematiska miljöarbetet på MKB förutom nyproduktion, innemiljö, energi och arbetsmiljö.

Dina huvudsakliga arbetsområden kommer att vara:
  • Ansvar för det systematiska miljöarbetet, som miljömål, miljöaspekter, bevaka lagkrav, beskrivning och utveckling av rutiner, miljöintroducera nyanställda, arrangera miljöutbildning, uppföljning och stöd till verksamheten vid genomförande.
  • Miljösupport till chefer och medarbetare, tyngd på förvaltning och underhåll, med fokus att förbättra miljöarbetet utifrån ett affärsmässigt perspektiv.
  • Särskilt ansvar för samordning och expertis i avfallsfrågor.
  • Myndighetskontakter
  • Miljökrav i upphandling enligt LOU
  • Samverkan med övriga miljöfunktioner som miljöstrateg, energistrateg, projektledare inom miljöutveckling mm

 

Utbildning/Erfarenhet

Vi söker dig som är högskoleutbildad inom miljöområdet eller som har annan relevant erfarenhet inom miljöområdet. Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet.

Erfarenhet ifrån bostadsbolag/fastighetsbranschen eller från avfallsbolag är meriterande för tjänsten. Du har kanske jobbat som miljöinspektör eller miljökonsult.

Tjänsten kräver kunskap/erfarenhet om miljöledningssystem och det är en fördel om du känner till LOU.

Som person är du bra på att planera och organisera ditt dagliga arbete. Du har en naturlig fallenhet för muntlig kommunikation, är lyhörd och smidig i ditt sätt att kommunicera med övriga delar av organisationen. Egenskaper som självständig, handlingsinriktad och uthållig är viktiga för att lyckas i denna roll.

 

Kontakt

Tina Persson, Isaksson Rekrytering 0721-645562.

 

Ansök nu

Ansök via direktansökningsknapparna senast 2017-10-09 och ange att du sökt via Aktuell Hållbarhet. Urval sker löpande, ansök därför redan idag.

 

Välkommen in med din ansökan senast 9 oktober!

 

 

 

 


MKB Fastighets AB i Malmö söker Miljösamordnare! Sök jobbet som Vikarierande miljösamordnare på MKB Fastighets AB via Aktuell Hållbarhet senast 9 oktober!

Placering: Malmö

Yrkeskategori: Vikarierande miljösamordnare

Omfattning: Vikariat 1 år, heltid, dagtid

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Tillträde: 2017-12-01

Sista ansökningsdatum: 2017-10-09

.

Information om tjänsten:
MKB Fastighets AB i Malmö söker Miljösamordnare! Sök jobbet som Vikarierande miljösamordnare på MKB Fastighets AB via Aktuell Hållbarhet senast 9 oktober!
Rekryteringskonsult
Tina Persson
0721-645562