Ny VD, Ekologigruppen

 

Modig och visionär VD med integritet sökes till Ekologigruppen

 
Drömmer du också stort? Kan du samla människor kring visioner och se till att de blir verklighet? Då är du kanske Ekologigruppens nya VD?

 
Ekologigruppen är ett framgångsrikt, utvecklingsinriktat och medarbetarägt konsultföretag inom ekologi, miljö, landskapsarkitektur och stadsutveckling. Vår sammansättning av kompetenser är unik, och vi är idag 40 kunniga och engagerade medarbetare med kontor i Stockholm, Uppsala och Malmö. Huvudkontoret i Stockholm ligger i vackra och ljusa industrilokaler mitt på Södermalm.

Vi söker en erfaren ledare med konsultbakgrund och stort intresse för marknads- och hållbarhetsfrågor som kan leda oss vidare på resan mot att bli det självklara förstahandsvalet för alla kunder som vill arbeta för ett hållbart samhälle. 

Ekologigruppens VD är en person med mod och integritet att i en ägarledd verksamhet leda Ekologigruppen framåt mot de mål som är formulerade i ägardirektiv, verksamhetsplan och affärsplan. Det är viktigt är att VD utifrån omvärld och marknad tillsammans med företagets medarbetare definierar hur vi på bästa sätt arbetar för att konkret bidra till en hållbar samhällsutveckling. VD förväntas arbeta proaktivt med förslag på strategisk nivå – att möjliggöra metod- och produktutveckling i framkant i samverkan med våra kunder.

 

Erfarenhet

Krav
  • Gedigna och dokumenterande kunskaper inom ekonomi och ledarskap – ska ha varit chef med personalansvar.
  • Ska ha erfarenhet av att ha arbetat som konsult inom tjänstesektorn med dokumenterad säljerfarenhet.
  • Minst 15 års arbetslivserfarenhet, minst 5 års erfarenhet som chef.
  • Ska ha erfarenhet av att arbeta i ledningsgrupp.
Meriterande
  • Dokumenterat arbete med hållbarhetsfrågor
  • VD-erfarenhet eller chef över större avdelning (från 20 personer).
  • Branschkunskap i miljö- och/eller samhällsbyggnad/samhällsplanering/arkitektur.
  • Goda marknadskontakter och ett stort nätverk.

 

Övrigt om tjänsten

Om du har några frågor ring Ekologigruppens styrelseordförande Katarina Wallin, eller Ulrika Hamrén, styrelseledamot och delägare i Ekologigruppen, se kontaktinfo till höger.

 

Ansök nu

Ansök via direktansökningsknapparna eller direkt till ansokanvd@ekologigruppen.se senast 2017-05-02 och ange att du sökt via Aktuell Hållbarhet.

 

Välkommen in med din ansökan senast 2 maj!

 

 

 

 


Modig och visionär VD med integritet sökes till Ekologigruppen! Sök jobbet som Ny VD på Ekologigruppen via Aktuell Hållbarhet senast 2 maj!

Placering: Stockholm

Yrkeskategori: Verkställande direktör

Omfattning: Tillsvidare, heltid, dagtid

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdatum: 2017-05-02

Information om tjänsten:
Styrelseordförande
Katarina Wallin 
070-518 83 98

Styrelseledamot och delägare i Ekologigruppen
Ulrika Hamrén
070-378 51 48
 


Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


 

Om Ekologigruppen

Ekologigruppen arbetar sedan 25 år med att erbjuda konsulttjänster för hållbar samhällsutveckling inom ekologi, naturvård, samhällsplanering, landskapsarkitektur, miljökonsekvensbeskrivning och klimatanpassning. Våra metoder baseras på aktuell forskning samt kunskap och erfarenheter inom naturvetenskap och planering.

Vår ambition är att med innovationer, spetskompetens och tillsammans med våra kunder öka miljönyttan och höja kraven på produkter och tjänster inom hållbar utveckling.