Erfaren energispecialist, NCC

 

NCC Teknik och Hållbarhet Solna söker en erfaren energispecialist

 
NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

 

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med sunda värderingar, höga hållbarhetsambitioner och en stark vilja att lyckas. Vi har en bra gemenskap med lärande kultur och detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Du kommer att jobba i ett stort entreprenörsföretag med en ständig närhet till produktionssidan och stor möjlighet till återkoppling och erfarenhetsåterföring.

Närheten till våra beställare och till produktionen är i det närmaste unik i branschen. Tillsammans med våra kollegor får vi följa projekten vi arbetar med vilket ger oss en spännande arbetsmiljö och stora utvecklingsmöjligheter. I detta ligger mycket av vår styrka och drivkraft. Vi spelar också en aktiv roll i utvecklingen av de hållbarhetsfrågor som NCC är involverade i.

Vi har ett bra utbyte mellan våra kontor där du kommer att få ta del av erfarenheter från projekt i andra delar av landet. Hos oss är det du som påverkar din utveckling!

 

Här är dina nya utmaningar

Som Erfaren energispecialist hos oss kommer du att arbeta med utveckling av NCC:s hållbarhetsarbete och fungera som expertstöd i våra projekt. Du kommer att leda och driva projekt och ibland leda andra kompetenser för att uppnå rätt resultat i projekten. Du kommer bland annat att utföra energi- och inneklimatsimuleringar och ofta arbeta i tidiga skeden i våra projekt. Det är därför viktigt att du har förmågan att på ett pedagogiskt sätt kunna förklara hållbarhetsarbetet i projektets olika delar samt hur arbetet stärker affärsnyttan.

Du kommer att ingå i en grupp med specialister inom byggnadsfysik, miljö och energi. Du kommer att arbeta i alla skeden i våra byggprojekt och det kommer innebära att du är ute och träffar våra projektorganisationer och har ett nära samarbete med dessa.

 

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har

Vi söker dig med civilingenjörsexamen eller motsvarande utbildning samt några års erfarenhet av arbete med energifrågor i byggnader. Vi vill att du har erfarenhet av att självständigt leda och driva uppdrag/projekt. Du kan gärna ha en bakgrund som konsult.

Vi vill att du har erfarenhet inom några av följande områden:

  • Fastighets- eller byggbranchen
  • Energi- och inneklimatsystem i byggnader
  • Energi- och inneklimatsimuleringar med IDA ICE
  • Energiuppföljning
  • Energiindikatorer i något av miljöcertifieringssystemen Miljöbyggnad, BREEAM, LEED eller Svanen

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Som person är du drivande inom ditt område och har en vilja att utveckla NCC. Du trivs med att genomföra arbetsuppgifter såväl i grupp som självständigt. Vidare har du god förmåga att planera, driva och administrera uppdrag.

 

Övrigt om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på NCC:s kontor i Solna. Resor i tjänsten kan förekomma.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna gruppchef Saga Ekelin eller specialistchef Sebastian Lembke.

 

Ansök nu

Ansök via direktansökningsknapparna gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, dock senast 2017-07-08 och ange att du sökt via Aktuell Hållbarhet.

 

Välkommen in med din ansökan senast 8 juli!

 

 

 

 


AnsöNCC Teknik och Hållbarhet Solna söker en erfaren energispecialist! Sök jobbet som Erfaren energispecialist på NCC via Aktuell Hållbarhet senast 8 juli!

Placering: Solna

Yrkeskategori: Erfaren energispecialist

Verksamhetsområde: Teknik och Hållbarhet

Omfattning: Tillsvidare, heltid, dagtid

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdatum: 2017-07-08

Information om tjänsten:
Gruppchef
Saga Ekelin
0700888693

Specialistchef
Sebastian Lembke
0702750965
 

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


 

Om NCC Teknik och Hållbarhet

Teknik och Hållbarhet är en stabsenhet inom NCC Building Sverige med kompetens inom Hållbarhet, Konstruktion, Installation och Visualisering. Enheten har drygt 120 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Luleå.

Vi är en specialistenhet och fungerar som ett kunskapsnav där vi tillhandahåller hållbara lösningar med NCCs affär och projekt i fokus. Här finns grupper med kompetens inom miljö, social hållbarhet, energi och byggnadsfysik. Verksamheten är fokuserad på stöd och rådgivning i tidiga skeden och arbetar även med utveckling och projektering.

NCC är ett värderingsstyrt företag där vi bl.a. lägger stor vikt vid vår arbetsmiljö vilket inkluderar mångfald och jämställdhet.