Projektledare regeringsuppdrag, Naturvårdsverket

FB-Naturvårdsverket-Projektledare regeringsuppdrag-2_5-1200x628
 

Vill du vara med och utforma underlagen för miljöpolitiken?

 

Regeringsuppdragsenheten på Naturvårdsverket söker projektledare

 
Vi söker en nyfiken, engagerad och drivande person som vill arbeta som projektledare på Regeringsuppdragsenheten. Vi tillhör Uppdragsavdelningen på Naturvårdsverket och projektleder regeringsuppdrag samt samordnar arbetet med remisser från regeringskansliet. Vi vill nu stärka enheten med ytterligare en projektledare.

 

Dina arbetsuppgifter

Arbetet som projektledare omfattar, bland annat, att leda arbetet med regeringsuppdrag. Du projektleder arbetsgrupper som har till uppgift att utreda i huvudsak miljöpolitiska frågor och redovisa förslag kring ny politik till regeringskansliet. Arbetsgrupperna kan bestå av flera handläggare på Naturvårdsverket med olika kompetenser. En viktig roll är att du skapar ett strukturerat och gott samarbetsklimat och driver projektet med tydlig riktning mot målet.

Det är också ett självständigt arbete som ofta sker under tidspress, där du förväntas kunna planera och strukturera ett utredande arbetssätt som utmynnar i underlag av hög kvalitet. Många uppdrag sker i nära samverkan med andra myndigheter.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning och gärna ämnesmässig erfarenhet av miljöområdet och har erfarenhet av kvalificerad projektledning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig mognad då arbetet då arbetet ställer höga krav på en god kommunikativ förmåga och god samarbetsförmåga. Du är analytiskt lagd och kan uttrycka dig mycket väl både muntligt och skriftligt. Du är ihärdig, initiativtagande, strukturerad och kan leda grupper.

Det är meriterande att ha haft en roll som utredare tidigare.

Självklart delar du vår värdegrund lyhörd, professionell och offensiv.

 

Övrigt om tjänsten

Anställningen är placerad i Stockholm alternativt Östersund och är en tillsvidaretjänst på heltid. Tillträde snarast enligt överenskommelse dock senast augusti 2017. Vi tillämpar sex månaders provanställning och individuell lönesättning.

Vi eftersträvar jämställdhet och mångfald på arbetsplatsen och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

 

Ansök nu

Ansök via direktansökningsknapparna senast 2017-05-02 och ange att du sökt via Aktuell Hållbarhet.

 

Välkommen in med din ansökan senast 2 maj 2017!

 

 

 

 


Regeringsuppdragsenheten på Naturvårdsverket söker projektledare! Sök jobbet som Projektledare på Naturvårdsverket via Aktuell Hållbarhet senast 2 maj 2017!

Placering: Stockholm alternativt Östersund

Yrkeskategori: Projektledare

Verksamhetsområde: Regeringsuppdragsenheten, en del av Uppdragsavdelningen

Omfattning: Tillsvidare, heltid, dagtid

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Tillträde: Enligt överenskommelse

Jobb-id/referensnr: NV-01138-17

Sista ansökningsdatum: 2017-05-02

Information om tjänsten:
Enhetschef
Gunilla Sallhed
010-698 10 00

 

Fackliga representanter:
ST
Ficre Zehaie
010-698 10 00

Saco
Petter Mahrs
010-698 10 00


Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


 

Om Naturvårdsverket

Naturvårdsverket har en drivande roll i samhällets miljöarbete. Tillsammans med andra arbetar vi för att nå miljömålen och säkra en bra livsmiljö för människan och allt annat levande. Nu och för kommande generationer.