Senior Hållbarhetsutvecklare, ICA

 

Senior Hållbarhetsutvecklare till ICA Corporate Responsibility

 
Avdelningen Corporate Responsibility (CR) arbetar med att stödja ICA Gruppen i arbetet med ICAs Goda Affärer; frågor som rör kvalitet, hälsa, miljö och etik. Avdelningen CR Utveckling inom CR utvecklar och är med och driver ICAs Hållbarhetsarbete.

 

Tjänstebeskrivning

I rollen som senior hållbarhetsutvecklare arbetar du i en projektledande roll med både operativa, taktiska och strategiska frågor. I dina arbetsuppgifter ingår:

 • Taktisk och strategisk analys
 • Representera ICA i externa sammanhang
 • Utveckling av verksamhetsprocesser, metoder och verktyg
 • Att leda eller delta i aktiviteter, uppdrag och projekt inom hela ICA Gruppen
 • Pro-aktivt rådgivning gentemot interna kunder både inom CR och övriga ICA
 • Omvärldsbevakning kring lagstiftning, händelseutveckling och nya initiativ inom CR området

ICA erbjuder en spännande och viktig roll där du får möjlighet att arbeta för ett hållbart samhälle tillsammans med en verksamhet i framkant. Du kommer till ett företag med högt tempo där du med eget driv kan utvecklas och påverka.

 

Kvalifikationer

Tjänsten som hållbarhetsutvecklare kräver:

 • Akademisk examen inom naturvetenskap eller motsvarande med inriktning mot matsäkerhet, miljö eller hållbarhet
 • Minst fem års arbetslivserfarenhet inom CSR området
 • Flytande kunskaper i svenska och mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift
  Meriterande för tjänsten är erfarenhet av:

 • Kvalitetssäkring av leverantörer och produkter, gärna inom andra sortiment än livsmedel
 • Miljöarbete inom dagligvaruhandel logistik eller livsmedelsbranschen
 • Projektledning
 • Förändringsledning
 • Systemutveckling

Som person har du förmåga att inspirera och entusiasmera samt att leverera med rätt kvalitet i rätt tid. Du arbetar agilt, ser helheten och kan analysera och utveckla verksamheten på ett affärsmässigt sätt. Du har integritet, är lyhörd och drivs av att nå uppsatta mål i samarbete med andra. Du utvecklar tydliga processer utifrån abstrakta direktiv och riktlinjer samt analyserar med ett strategiskt perspektiv. Är du dessutom positiv, lösnings-orienterad och kommunikativ kommer du att trivas och göra skillnad hos oss. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Övrigt om tjänsten

ICA ska spegla sina kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för sina medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. ICA tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

 

Ansök nu

Ansök via direktansökningsknapparna senast 2017-01-18 och ange att du sökt via Aktuell Hållbarhet. Vill du veta mer? I den här rekryteringen samarbetar ICA Sverige AB med Dfind Science & Engineering. För mer information kontakta rekryteringskonsult Ellinor Crafoord ansvarig rekryteringskonsult. Eftersom vi kommer hantera kandidater löpande uppmanar vi dig att skicka din ansökan så snart som möjligt.

 

Välkommen in med din ansökan senast 18 januari 2017!

 

 

 

 


Senior Hållbarhetsutvecklare till ICA Corporate Responsibility! Sök jobbet som Senior Hållbarhetsutvecklare på ICA via Aktuell Hållbarhet senast 18 januari 2017

Placering: Solna

Yrkeskategori: Senior Hållbarhetsutvecklare

Verksamhetsområde: Corporate Responsibility

Omfattning: Tillsvidare, heltid, dagtid

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdatum: 2017-01-18

Information om tjänsten:
Ellinor Crafoord
ansvarig rekryterare
0733-43 45 02
 


Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


 

Om ICA Gruppen

ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss.