Miljöutredare inriktning vatten, Ramböll

 

Vi på Ramböll söker dig med 5-10 års erfarenhet av vattenfrågor

 
Om jobbet | Vem är du? | Vi erbjuder | Varför Ramböll | Kontaktuppgifter för frågor
 
 
Ramböll i Sverige är inne i en expansiv fas med tydliga tillväxtmål. Vi tror på framtiden och erbjuder våra medarbetare spännande projekt och nya utmaningar. Tillsammans bygger vi morgondagens samhälle. För att möjliggöra expansionsplanerna söker vi nu en miljöutredare och specialist vatten till vårt affärsområde miljö och hälsa. Vi erbjuder en anställning vid något av våra kontor i Stockholm, Göteborg eller Malmö beroende på vad som passar dig bäst.

 

Vi erbjuder

Ramböll erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt och lönsamt företag med god tillväxt. Det händer mycket i Ramböll och vi behöver dig som har ett stort intresse för miljöfrågornas roll i samhällsutvecklingen.

Som miljöutredare med inriktning mot vatten kommer du att medverkar i både tekniska utredningar och miljökonsekvensbeskrivningar. Vi har projekt i olika utredningsfaser från tidig lokalisering till projektering och genomförande. Du arbetar i projektgrupper med både projektörer och miljöspecialister där ni tillsammans med kunden driver projektet framåt.

Exempel på uppdrag som sysselsätter våra utredare idag är projektering av Hamnbanan i Göteborg, tunnelbanan i Stockholm, fördjupning av Landsortsfarleden mellan Landsort och Södertälje, flera utredningsuppdrag åt gruvnäringen, utredningsuppdrag och ett flertal svenska hamnar och inrättande av nya vattenskyddsområden. I flera uppdrag arbetar vi även tillsammans med våra internationella specialister.

 

Vi söker dig

För att möta efterfrågan på våra tjänster söker vi kreativa personer för att långsiktigt förstärka och bredda vårt tjänsteutbud.

Vi söker dig som har arbetat cirka 5-10 år med vattenfrågor inom infrastruktur eller teknisk förvaltning. Du är kunnig inom lagstiftning med exempelvis MKN för vattenförekomster och van att medverka vid vattenrättsliga prövningar. Du har erfarenhet som konsult eller från statlig eller kommunal verksamhet och känner att du vill prova nya möjligheter och utveckla kunskapsområdet tillsammans med erfarna och utvecklande kollegor.

Vi tror att du har teknisk eller biologisk bakgrund. Du är bra på att kommunicera och uttrycker dig väl i både skrift och tal. Som person uppskattar du att arbeta i nära samarbete med våra kunder och dina kollegor. Du är målinriktad, positiv och har egen drivkraft att påbörja, driva och avsluta projekt. Att arbeta både självständigt och i grupp är naturligt för dig. Du är effektiv och van att leverera med hög kvalité för att bidra till välutförda projekt.

 

Varför Ramböll?

På Ramböll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över professionella och nationella gränser. I praktiken innebär det att vi med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet. Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron. Vi erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen.

Vi har tydliga utvecklingsvägar och via vår Akademi erbjuds våra medarbetare utveckling med ett brett kursutbud. Vår arbetsmiljö uppmuntrar till fritt utbyte av idéer i en tillitsfull och hjälpsam atmosfär. Vår verksamhet är styrd av integritet där vi framhåller ärlighet och värnar om våra medmänniskor och vårt samhälle. Vår hållning är innovativ, analytiskt och professionell.

 

Frågor?

Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta någon av enhetscheferna Linda Nilsson, 010-615 64 06 eller Ylva Frithiofson, 010-615 33 19.

 

Ansök nu

Ansök via direktansökningsknapparna senast 2017-09-30 och ange att du sökt via Aktuell Hållbarhet. Du ansöker genom att först ladda upp CV antingen direkt via knapparna eller via LinkedIn – därefter laddar du upp relevanta dokument.

Ansöker du direkt via knapparna kommer du först att få bekräfta dina personuppgifter innan du kan ladda upp ditt personliga brev och övriga relevanta dokument, såsom vitsordsbrev och intyg.

Klicka här för att skicka det CV som finns på din LinkedIn-profil.

 

Välkommen in med din ansökan senast 30 september!

 

 

 

 


Vi på Ramböll söker dig med 5-10 års erfarenhet av vattenfrågor! Sök jobbet som Miljöutredare inriktning vatten på Ramböll via Aktuell Hållbarhet senast 30 september!

Placering: Enligt överenskommelse

Yrkeskategori: Miljöutredare inriktning vatten

Omfattning: Tillsvidare, heltid, dagtid

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdatum: 2017-09-30

.

Information om tjänsten:
Enhetschef
Linda Nilsson
010-615 64 06

Enhetschef
Ylva Frithiofson
010-615 33 19
 

Om Ramböll

Ramböll erbjuder omfattande tjänster inom miljö och hållbarhet där vårt utbud ständigt utgår från våra kunders behov. Vi verkar för att miljöutsläpp eller miljöpåverkan minimeras och hanteras så kostnadseffektivt som möjligt. En stark miljö- och hållbarhetsprofil är en viktig konkurrensparameter för många av våra kunder, både inom privat och inom offentlig sektor.