Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Agenda 2030

Många kommuner vill ha hjälp att nå Agenda 2030

Publicerad: 14 maj 2021, 07:00

Svensk FN-förbundets projekt Glokala Sverige hjälper kommunerna att implementera Agenda 2030 och uppfylla de globala hållbarhetsmålen.

Foto: UNDP

Kommunernas arbete med Agenda 2030 ska inte handla om att ”plocka russinen ur kakan”. Viktigast är i stället att utgå från en helhetsanalys. Det menar Kerstin Söderström på Glokala Sverige som ser ett stort behov av hjälp i arbetet.


Agenda 2030 är inte ett projekt utan måste integreras i verksamheten. Även om inte alla kan sikta på alla mål, så är helhetssynen helt avgörande, understryker Kerstin Söderström, teamledare och

Läs vidare –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till alla artiklar på sajten
AH Direkt - omvärldsbevakning i din inkorg varje dag
Stort utbud av artiklar med stöd för strategiskt och praktiskt hållbarhetsarbete

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 4 495 kr/år (ex. moms) får du tillgång till alla våra digitala artiklar samt vår dagliga omvärldsbevakning som håller dig uppdaterad för bättre beslutsfattande. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.