Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Aktuell Hållbarhet TV

Ny webbserie: Se webbinariet ”mitt i krisen”

Publicerad: 28 april 2020, 09:01

Den 29 april är det premiär för Aktuell Hållbarhets webbinarieserie Hållbarhet i tider av kris. Missa inte första avsnittet som fokuserar på hur man bäst driver frågor som inte är akuta här och nu, men viktiga på sikt.


Här kan du se reprisen:

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Qbrick är blockerad under “Visa våra partners”.

I kriser är risken stor att strategiska utvecklingsprojekt, exempelvis kopplat till hållbarhet, stannar av. Under finanskrisen 2007- 2010 drog exempelvis många verksamheter i nödbromsen. Hur ska vi se till att Covid-10 inte får liknande effekter? Hur ser läget ut i olika branscher och hur driver man hållbarhetsfrågorna vidare i dagens klimat för att inte tappa fart?

Kloka hållbarhetschefer och ger sina bästa tips på hur du håller fortsatt fart och riktning i hållbarhetsarbetet. Lyssna även till Försvarshögskolans expert Susanne Hede, som forskar i krisledarskap.

Medverkande:

Viveka Hirdman-Ryrberg, kommunikationsdirektör och chef Hållbarhet Investor

Kerstin Lindvall Hållbarhetsdirektör, ICA

Filip Elland, hållbarhetschef, Castellum 

Susanne Hede, studierektor och universitetsadjunkt vid institutionen för säkerhet, strategi och ledarskap, Försvarshögskolan.

Moderatorer: Mikael Salo, chefredaktör, Aktuell Hållbarhet och Catrin Offerman, programproducent Aktuell Hållbarhet 

29 april kl 13:00-14:00

Här anmäler du dig till programmet:  

 

 

Catrin Offerman

Projektledare och programproducent

catrin.offerman@bbm.bonnier.se

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.