Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Aktuell Hållbarhet TV

Webbinarium: Nya möjligheter i krisens fotspår

Publicerad: 19 maj 2020, 13:24

Helle Herk Hansen, miljöchef Vattenfall, Nina Vollmer, research manager Global Child Forum och Ola Alterå, kanslichef, Klimatpolitiska rådet, är tre av de experter som medverkar i programmet.

Vi är mitt i en pandemi, men vilka nya möjligheter finns när ekonomin tar fart igen och hjulen åter börjar snurra? Se webbinarium den 27 maj när experter från olika delar av samhället analyserar framtiden.


Hur reagerar näringslivet, politiken och övriga samhället när barriärer är borta? Ger pandemin till och med chansen till en omstart där vi släpper lösningar som inte visat sig fungera för att istället investera i framtiden?

Aktuell Hållbarhets webbinarium den 27 maj analyserar de förslag på omställningsinitiativ som lagts fram de senaste veckorna. 

Vi möts i en diskussion med gäster om vad de tror om pandemins avgörande konsekvenser i samhället på sikt, kopplat till just hållbarhetsfrågorna.

Det blir analys av möjligheter och eventuella nya vägar för en mer hållbar samhällsutveckling som den rådande pandemin synliggjort. Vi gör en extra djupdykning i två skilda områden: Energiomställningen och barns rättigheter.

Samarbetspartners i programmet:
Vattenfall och Global Child Forum

Tid 27 maj kl 13:00 – 14:00

Anmäl dig här   

 

 

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.