Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Expertkommentar

Expertkommentar: Nya kemikalieregler om giftinformation

Publicerad: 28 augusti 2019, 11:12

EXPERTKOMMENTAR. Nya krav på giftinformation för ämnen och blandningar har införts i EU:s förordning om klassificering, märkning och förpackning, CLP. Här är vad de nya kraven innebär för dig som tillverkar eller importerar kemikalier. De nya kraven införs i förordning (EG) nr 1272/2008, populärt kallad CLP, och gäller dig som importerar eller tillverkar blandningar för […]


EXPERTKOMMENTAR. Nya krav på giftinformation för ämnen och blandningar har införts i EU:s förordning om klassificering, märkning och förpackning, CLP. Här är vad de nya kraven innebär för dig som tillverkar eller importerar kemikalier.

Läs vidare –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till alla artiklar på sajten
AH Direkt - omvärldsbevakning i din inkorg varje dag
Stort utbud av artiklar med stöd för strategiskt och praktiskt hållbarhetsarbete

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 4 495 kr/år (ex. moms) får du tillgång till alla våra digitala artiklar samt vår dagliga omvärldsbevakning som håller dig uppdaterad för bättre beslutsfattande. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.