Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Karriär

Boklok tillsätter ny roll för mångfald och inkludering

Publicerad: 8 mars 2021, 14:06

Aija Harju får ansvaret att ta fram en mångfaldsstrategi för Boklok.

Skanskas och Ikeas boendekoncept, Boklok, intensifierar arbetet med mångfald och inkludering genom att tillsätta en ny roll med uppdrag att ta fram en ny strategi och handlingsplan.


Det blir Aija Harju från Skanska Finland som får rollen ”diversity and inclusion leader” på Boklok. Aija Harju har arbetat på Skanska sedan 2007 och får nu ansvaret att ta fram en strategi och en handlingsplan för att göra Boklog till ett mer inkluderande företag. 

Aija Harju har tidigare utvecklat och implementerat mångfalds- och inluderingsstrategier för Skanska i Finland och Skanska i Norge. Det nuvarande uppdraget är satt till ett år, varefter tjänsten ska övergå till en annan expert inom området.

”Jag ser verkligen fram emot mitt uppdrag på Boklok. Målet är att utveckla en strategi för mångfald och inkludering som ligger i linje med Bokloks affärsstrategi med både kortsiktiga och långsiktiga mål. Genom att involvera hela organisationen i arbetet kan vi skapa en starkare och mer attraktiv verksamhet där människor med olika bakgrund och erfarenheter växer”, säger Aija Harju i en kommentar. 

Dela artikeln:


Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News