lördag3 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Karriär

Från hållbara studenter till hållbar innovation

Publicerad: 27 april 2020, 13:43

I tio års tid har hållbarhetsprofilen Markus Denell med Sustainergies rustat studenter för yrken inom hållbarhetsområdet. Nu går han vidare mot nya utmaningar i en tjänst som verksamhetsledare på Wargön Innovation.


Wargön Innovation är ett dotterbolag till Innovatum och finansieras av EU:s regionala strukturfondsprogram för att driva fram innovation i Västsverige. Den 4 maj blir Markus Denell ny verksamhetsledare för organisationen.

Markus Denell är en känd hållbarhetsprofil som bland annat placerat sig på Aktuell Hållbarhets rankning över Sveriges 100 hållbarhetsmäktigaste personer. Som grundare och verksamhetschef på Sustainergies har han under nästan tio års tid hjälpt studenter att ta sina första steg in i hållbarhetsprofessionen. Nu är det dags att arbeta med hållbar utveckling och lokalt och regionalt entreprenörskap. 

”Det är en spännande tjänst i en organisation som jag med stor nyfikenhet har följt sedan dess start”, säger Markus Denell i en kommentar.

På Wargön Innovation ska Markus Denell stötta entreprenörer, företag och offentliga aktörer med att utveckla och kommersialisera nya hållbara material och innovationer i Västra Götaland.

 

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev