Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Karriär

Från hållbarhetsstrateg till hållbarhetsansvarig - på nytt fastighetsbolag

Publicerad: 30 mars 2020, 14:15


Fastighetsbolaget Atrium Ljungberg har rekryterat till en position som hållbarhetsansvarig.


Saga Jernberg får jobbet som hållbarhetsansvarig på Atrium Ljungberg, ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. I det nya jobbet ligger fokus på att utveckla attraktiva stadsmiljöer för kontor och handel kompletterade med bostäder, kultur, service och utbildning. Tidigare arbetade hon som hållbarhetsstrateg inom affärsområdet projektutveckling på fastighetsbolaget Jernhusen. 

Atrium Ljungberg vill arbeta för att utveckla sina platser i en hållbar riktning, såväl miljömässigt som ur ett socialt perspektiv. Bolaget säger sig ha ett väl fungerade hållbarhetsarbete som är integrerat i affärsmodellen och i den dagliga driften av bolagets fastigheter. Eftersom många av bolagets hållbarhetsmål löper ut 2021 kommer Saga Jernberg bland annat att fokusera på att slutföra och utvärdera arbetet med målen samt sätta upp framtida mål och ambitioner.

”Nu ska vi ta detta till nästa nivå”, säger Saga Jernberg, som ska leda arbetet med hållbarhetsmålen och hållbarhetsstrategin i nära samarbete med resten av organisationen.

Pernilla Strid

pernilla.strid@aktuellhallbarhet.se

Dela artikeln:


Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News