Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Karriär

Han blir hållbarhetsstrateg på Lynxeye

Publicerad: 27 januari 2020, 09:57

Fredrik Rosenholm

Foto: Lynxeye

Fredrik Rosenholm tillträder en ny tjänst som hållbarhetsstrateg på managementkonsultföretaget Lynxeye.


Fredrik Rosenholm tillträder en ny roll som hållbarhetsstrateg på managementkonsultföretaget Lynxeye där han ska ingå i affärsenheten Lynxeye Society. Fredrik Rosenholm har en bakgrund som hållbarhetsansvarig för H&M:s leverantörskedja och som hållbarhetsdirektör på Paulig Group. 

”Tanken är att jag med mina nästan 20 år av erfarenhet från hållbarhet och affär ska stärka Lynxeye Society i att hjälpa företag att hitta möjligheterna som finns i skärningspunkten mellan de tre perspektiven hållbar utveckling, mänskliga drivkrafter, och företagets roll. Jag tror starkt på att bygga nya affärsmodeller utifrån detta, med en tydlig och positiv effekt på både samhälle och varumärke. Det är kul att hitta en plats där jag utöver strategiskt arbete även kan fortsätta att arbeta taktiskt med till exempel programutveckling och implementering”, säger Fredrik Rosenholm i en kommentar. 

 

Dela artikeln:


Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.