Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Karriär

Han tar med sig kollegorna till nya jobbet

Publicerad: 9 februari 2010, 10:40

En advokat och två jurister med inriktning på miljörätt lämnar Advokatfirman Lindahl för Setterwalls Advokatbyrå.


Miljöaspekter präglar idag allt fler områden inom näringslivet. Det konstaterar Setterwalls Advokatbyrå när de stärker sin kompetens inom miljörätt och anställer en advokat och två jurister – alla från konkurrenten Advokatfirman Lindahl. Advokat Anders Linnerborg blir därmd både partner och ny chef för miljörättsgruppen som ska bestå av de nyanställda juristerna Andrea Wikhäll och Jonas Söderstjerna. Sedan den 1 februari arbetar alla tillsammans från Malmökontoret.
– Det ska bli spännande att få vara med och utveckla Setterwalls erbjudande inom miljörätt, ett område som vuxit i betydelse och komplexitet under mina verksamma år på området. Setterwalls har en plattform och verksamhet som ger oss både stöd och utrymme att utveckla disciplinen, säger Anders Linnerborg.

Advokat Anders Linnerborg
är 46 år och har varit verksam vid Advokatfirman Lindahl sedan 1999. Innan dess har han varit verksam vid LRF Juridiska byrån i Växjö och som stadsjurist i Karlstads kommun. Anders är också en flitigt anlitad föreläsare.

Jur. kand Andrea Wikhäll är 31 år och har arbetat på Advokatfirman Lindahl sedan 2007. Jur. Kand Jonas Söderstjerna är 35 åre och har arbetat på Advokatfirman Lindahl sedan 2008.

Jon Röhne

jon.rohne@aktuellhallbarhet.se

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.