Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Karriär

Hon är Diversity Charters första generalsekreterare

Publicerad: 30 december 2019, 12:18

Foto: Mulitmind

Den ideella föreningen Diversity Charter Sweden har tillsatt Anna Carlsson Sigstedt som generalsekreterare.


Diversity Charter Sweden har i många år arbetat för att främja mångfald i arbetslivet. Nu har föreningens styrelse beslutat att tillsätta Anna Carlsson Sigstedt som föreningens första generalsekreterare.

Anna Carlsson Sigstedt kommer närmast från Multimind Bemanning där hon arbetat som kommunikationsansvarig. Hon har tidigare arbetat som insamlingsansvarig för ett antal biståndsorganisationer. Hon har även arbetat på Systembolagets dotterbolag IQ-initiativet som arbetar med alkoholrelaterade frågor.

”Jag känner mig ödmjuk och hedrad, men framför allt oerhört taggad att helhjärtat få verka för att fler människors kompetens och erfarenheter tas tillvara och lyfts upp. Genom fortlöpande kompetensutbildningar tror jag att fler företag vågar tänka nytt och öppnar upp sig för nya möjligheter. De företag som lyckats med detta kommer ligga i framkant när det gäller affärsutveckling. Mitt motto är; Öppna upp dig, dela med dig och ta action”, säger Anna Carlsson Sigstedt i en kommentar.

Dela artikeln:


Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.