Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Karriär

Hon blir ny generalsekreterare för Maktsalongen

Publicerad: 1 februari 2021, 13:37

Angela Refuerzo Larsson, ny generalsekreterare på Maktsalongen.

Foto: Maktsalongen

Angela Refuerzo Larsson tar nu över som generalsekreterare för Maktsalongen, en organisation som driver på för att fler unga kvinnor ska se sig själva som ledare.


Den ideella organisationen Maktsalongen har som mål att skapa ett jämställt samhälle där makt och inflytande fördelas rättvist. Organisationen arbetar bland annat för att fler unga kvinnor ska se sig själva som ledare och utmana normer som sätter snäva ramar för hur makt ser ut. 

Nu tar Angela Refuerzo Larsson över uppdraget som generalsekreterare för Maktsalongen, efter grundaren Sara Haraldsson som drivit organisationen i nästan tio år. 

”Det känns helt magiskt att vara Maktsalongens nya generalsekreterare. Att få detta drömjobb och kliva in och fortsätta det fantastiska arbete som Sara Haraldsson skapat känns fantastiskt kul. Att komma in i den nya fas som Maktsalongen befinner sig i är en spännande utmaning att ta sig an, där organisationen har förutsättningarna att ta nya kliv och röra sig mot framtiden”, säger Angela Refuerzo Larsson i en kommentar

Angela Refuerzo Larsson kommer senast från SöderS, Södertörns högskolas studentkår, där hon var generalsekreterare och även vd för SöderS pub samt Stiftelsen Stockholms studentbostäder där hon var vice ordförande.

Aktuell Hållbarhet, redaktionen

redaktion@aktuellhallbarhet.se

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.