Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Karriär

Hon får nya hållbarhetsansvar på Siemens

Publicerad: 15 mars 2021, 13:49

Anna Stenströmer går från hållbarhetsansvarig till hållbarhetschef.

Foto: Siemens

Anna Stenströmer går från hållbarhetsansvarig till chef för hållbarhet, miljö, hälsa och säkerhet på Siemens.


Anna Stenströmer är sedan januari chef för hållbarhet, miljö, hälsa och säkerhet på Siemens i Sverige. Anna Stenströmer kommer från en roll som hållbarhetsansvarig på företaget. Det nya uppdraget innebär en helt ny tjänst på Siemens och Anna Stenströmer kommer i rollen att ansvara för miljö, hälsa och säkerhet inom verksamhetsområdet ”Digital Industries”. 

”Det känns otroligt spännande att börja i min nya roll. Jag känner ett stort engagemang och stolthet över det Siemens redan åstadkommit både på egen hand och i samarbete med våra kunder, men också över vart vi är på väg – vilket jag hoppas på att kunna förmedla vidare till kunder och medarbetare. Samarbete och samverkan är nyckeln för ett framgångsrikt EHS- och hållbarhetsarbete”, säger Anna Stenströmer i en kommentar. 

Anna Stenströmer har tidigare arbetat som miljökoordinator på OKQ8 och är utbildad miljövetare från Luleå Tekniska universitet.

Dela artikeln:


Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News