lördag28 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Karriär

Konsultbolag plockar tidigare regeringsmedarbetare

Publicerad: 16 januari 2023, 12:52

Adam Bergsveen.

Transformity rekryterar Adam Bergsveen – han har tidigare varit bland annat kommunikationschef på Friluftsfrämjandet men går nu till konsultbolaget.

Ämnen i artikeln:

Gröna jobb

Emanuel Videla

emanuel.videla@bbm.bonnier.se


Adam Bergsveen har bakgrund från ett flertal poster inom politiken och olika miljö- och klimatorganisationer. Han har bland annat varit presschef för Miljöpartiet under partiets tid i regeringen och kommunikationschef på Friluftsfrämjandet.

”Idag är näringslivet starkt pådrivande i arbetet med att bromsa klimathotet och stoppa miljöförstöringen. Och det behövs krafttag för att inte missa 1,5-gradersmålet. Jag ser mycket fram mot att samarbeta med olika företag i deras engagemang för en hållbar utveckling”, säger Adam Bergsveen.

”Med omfattande erfarenhet från arbete i riksdagen, regeringen och flera internationella politiska arenor har Adam erfarenheter, kompetenser och engagemang som breddar och fördjupar vårt stöd till de företag vi samarbetar med. Han är varmt välkommen till Transformity”, säger Ulrika Erkenborn Rugumayo, vd på Transformity, i en kommentar.

Första dagen på nya jobbet blir 1 februari.

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev