Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Karriär

Ny projektansvarig och ny rekryteringsansvarig på Sustainergies

Publicerad: 30 augusti 2021, 09:27

Rachel Gustafsson och Julia Labbart.

Foto: Lukas Lundberg

Sustainergies rekryterar för att kunna satsa mer på rekrytering, bemanning och matchning för alla typer av hållbarhetsroller samt på att vidareutveckla Sustainergies Academy.


Ämnen i artikeln:

Utbildning hållbarhetHållbart varumärkeWorkshop hållbarhet

Sustainergies, som i tio års tid arbetat för att rekrytera hållbarhetsproffs till företag och att samarbeta med företag i olika hållbarhetsprojekt, rekryterar nu Julia Labbart och Rachel Gustafsson. 

Julia Labbart kommer senast från Alumni där hon arbetat som researcher. På Sustainergies får hon titeln rekryteringsansvarig och kommer att arbeta med rekrytering, bemanning och matchning för olika typer av hållbarhetsroller. 

”Det känns spännande att jobba med en så viktig organisation som Sustainergies. Jag kommer in med erfarenhet av rekrytering och researcharbete vilket jag tror kommer spetsa vårt bemanningserbjudande ytterligare” säger hon i en kommentar.  

Rachel Gustafsson är hållbarhetsspecialist och kommer senast från Apotek Hjärtat. Hon kommer nu att leda och utveckla arbetet med Sustainergies Academy, ett program med caseworkshops för hållbara lösningar i samarbete med olika företag. 

”Nu i höst lanserar vi exempelvis fördjupningscase inom Sustainergies Academy. Det gör att våra partners kan få ännu mer användbara resultat samtidigt som studenterna får mer spetskompetens för att starta sina hållbarhetskarriärer”, säger hon i en kommentar.

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.