Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Karriär

Praktikplats blev jobb som hållbarhetskonsult

Publicerad: 17 februari 2020, 14:56

Foto: U&We

Efter en lyckad praktikperiod på konsultföretaget U&We tar Amanda Möttönen nu jobbet som hållbarhetskonsult på företaget.


Amanda Möttönen har en examen i Globala studier med inriktning mot humanekologi. Hon har också studerat CSR och miljöledning samt arbetat på Systembolaget och med projekt på Röda Korset där hon undersökt textila flöden inom secondhand-marknaden. 

Under hösten har Amanda Möttönen praktiserat på U&We där hon nu börjar arbeta som hållbarhetskonsult. U&We skriver att företaget Amanda Möttönen rekryteras för att möta det växande behovet av företagets konsulttjänster inom områdena analys och strategi.

”Det känns jättekul att kliva in i rollen som hållbarhetskonsult på U&We. Jag ser fram emot att tillsammans med mina kollegor bidra till planetnytta genom det arbete vi gör med våra kunder på en av Sveriges främsta hållbarhetsbyråer”, säger Amanda Möttönen i en kommentar.

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.