måndag29 maj

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Karriär

Repris: 13.00-13.45 Livepodd: Hur störd får man vara på jobbet?

Publicerad: 4 juli 2017, 10:23

Samhall är idag Sveriges 25:e största arbetsgivare. Med tuffare krav på arbetsmarknad är risken för utslagning allt större. Hur störd får man vara på jobbet? Your browser does not support iframes. Social hållbarhet Hur är…

Ämnen i artikeln:

Social hållbarhet

Samhall är idag Sveriges 25:e största arbetsgivare. Med tuffare krav på arbetsmarknad är risken för utslagning allt större. Hur störd får man vara på jobbet?

Social hållbarhet

Hur är det att leda ett statligt bemanningsbolag med en komplex och viktig uppgift? Är verksamheten ett svar på social hållbarhet? Är det enda vägen till ett jobb för personer med funktionsnedsättningar? Eller finns det en risk för inlåsning? Kom och lyssna på ett lugnt och trevligt samtal med Samhalls VD Monica Lingegård hos CSRPOD:en i livesändning från Aktuell Hållbarhets arena.

Medverkande

Monica Lingegård, VD Samhall
Åsa Stenborg, programledare CSRPOD
Torbjörn Olofsson, programledare CSRPOD

Arrangör: CSRPOD och Aktuell Hållbarhet

Livesändningar från Almedalen 2017

Under fyra dagar i Almedalen intar vi Gotlands Museum och dess sköna innergård och gör den till veckans viktigaste arena för miljö- och hållbarhetsfrågor.

Aktuell Hållbarhet Arena är platsen för dig som vill nätverka, fördjupa dina kunskaper och lyssna på några av de viktigaste aktörerna för utveckling av miljö och hållbarhet.

Om du inte har möjlighet att vara på plats kan du se livesändningar och repriser från våra föreläsningar i Almedalen. Här får du lärorika och inspirerande seminarier och debatter där initierade experter och beslutsfattare diskuterar frågor som hållbarhetsmålen, energi, klimat, transport, stadsutveckling, hållbart byggande, kemikalier, vatten, livsmedel, krav och märkningar.

Gå direkt till livesändningen, samtliga repriser och program för Almedalen 2017

Följ #aktuellhallbarhet på Twitter.

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev