söndag4 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Karriär

Sustainergies rekryterar rekryterare

Publicerad: 7 december 2020, 16:19

Anton Öberg, affärsansvarig rekryterare på Sustainergies. Foto: Sustainergies

Sustainergies, en nationell plattform för hållbarhetsintresserade studenter, stärker nu organisationen och anställer en rekryterare.


Det är Anton Öberg som nu blir en del av Sustainergies för att ansvara för rekrytering av unga hållbarhetstalanger som studerat klart. Sustainergies berättar att organisationen under tio års tid byggt upp ett nätverk av hållbarhetstalanger och att många av dessa pluggat klart. Därför anser man nu att det är naturligt att Sustainergies även ska förse svenska företag och organisationer med hållbarhetskompetens. 

Anton Öberg får titeln affärsansvarig rekryterare på Sustainergies. 

”Jag ser fram emot att göra Sustainergies erbjudande ännu vassare med min kompetens inom rekrytering av Young Professionals och studenter - en målgrupp jag specialiserat mig mot i fyra års tid, säger Anton Öberg

 

 

 

 

I över tio års tid har Sustainergies växt från att vara en studentdriven organisation till den nationella plattform för hållbarhetsintresserade studenter och unga talanger vi ser idag. Nu rustar organisationen genom att rekrytera Anton Öberg, för att ännu tydligare bli den självklara partnern när företag och organisationer vill växla upp sitt hållbarhetsarbete med kompetens från unga.

- Jag ser fram emot att göra Sustainergies erbjudande ännu vassare med min kompetens inom rekrytering av Young Professionals och studenter - en målgrupp jag specialiserat mig mot i fyra års tid, säger Anton Öberg, affärsansvarig rekryterare på Sustainergies.

Att Anton nu blir en del av Sustainergies gör att organisationen kan göra det möjligt för fler unga talanger att få erfarenhet från hur man jobbar med hållbarhetsfrågor i praktiken. Något som är viktigt för hållbarhetsarbetet nationellt i Sverige.

- Vår viktigaste uppgift just nu är att förse Sverige med den kompetens som behövs för att accelerera en hållbar utveckling. Det ser vi som ännu viktigare nu i pandemitider när hållbarhet och miljö kanske inte ligger högst upp på dagordningen för många företag, säger Victoria Hellsten, områdeschef på Sustainergies.

Sustainergies har Sveriges största nätverk av hållbarhetsintresserade studenter. Idag erbjuder organisationen en hel palett av projekt och rekryteringsområden som bidrar till att fler jobbar mer med hållbarhet och 2019 skapade organisationen över 50 000 timmars hållbarhetsarbete. En av anledningarna till rekryteringen av Anton är det senaste verksamhetsområdet - rekrytering av Young Professionals, alltså unga talanger som nyligen studerat klart.

-  Under tio års tid har vi byggt ett nätverk och många av de vi jobbat med har nu pluggat klart. Därför är det naturligt att vi även ska förse Sverige med hållbarhetskompetens från de stjärnor vi känner som är klara med universitetet, säger Victoria Hellsten.

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev