Ladda ned guiden 5 steg till mer hållbara investeringar

Såhär hållbarhetsanpassar ni ert ägda kapital! De flesta organisationer har ambitiösa hållbarhetsmål, men glömmer bort sin största klimatpåverkare i form av kapitalet som förvaltas. Ladda ner guiden till mer hållbara investeringar!

Vägledning för dig som vill klimat- och hållbarhetsanpassa er organisations ägda kapital för mer hållbara investeringar. Ladda ned guiden 5 steg till mer hållbara investeringar.

 

I kölvattnet av Paris-avtalet och de 17 globala hållbarhetsmålen (SDG:erna) har de flesta svenska organisationer och företag ambitiösa klimat och hållbarhetsmål för sin verksamhet, men ofta glöms bort den kanske största klimatpåverkaren, nämligen det kapital som ägs och förvaltas.

 
I takt med att de hållbara placeringsalternativen blir fler öppnar det upp stora möjligheter – nu kan kapitalförvaltare och de som äger kapitalet att styra om sina investeringar bort från fossilbolagen och mot de företag som är en del av lösningen på klimat- och andra hållbarhetsutmaningar.

Denna guide ger konkret vägledning för hur ni klimat- och hållbarhetsanpassar er organisations ägda kapital.
 

Ladda ned guiden genom att ange dina kontaktuppgifter i formuläret nedan. En nedladdningslänk till PDF-dokumentet skickas till din epostadress helt kostnadsfritt.

 

Pris: Kostnadsfritt
Språk: Svenska
Format: PDF
Filstorlek: 1,43 MB (1 505 490 byte)
Publicerat: 2017-05-23
Presenteras av: SPP Fonder

Beställ guiden här!
Lämna dina uppgifter nedan så skickas
länken till din epostadress!