Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökAktuell Hållbarhet Event

Klimateffekter

Klimatförändringens effekter är tydliga redan idag och spännande initiativ för att hantera de utmaningar som följer bubblar runt om i Sverige. Välkommen till en lösningsorienterad dag med fokus på hur vi från olika håll kan ta oss an vår tids största utmaning. Läs mer »

Läs mer

Kommande konferenser inom hållbarhet

Här är våra aktuella konferenser och event för dig som arbetar med och ansvarar för hållbarhet både strategiskt och praktiskt.


Nytt om miljörätt

På konferensen Nytt om miljörätt analyseras och diskuteras högaktuella frågor inom miljörätt. Relevanta experter analyserar konsekvenserna för verksamhetsutövare, tillsyns- och prövningsmyndigheter och miljön. Läs mer »

5 Mars 2020

Hållbara Finanser

Många investerare söker möjligheter att vara med och finansiera en hållbar omställning i Sverige och på global nivå. Behovet av påverkansinvesteringar är idag på mångas läppar men exakt vad det innebär och hur de ska mätas är ännu en omtvistad fråga. Läs mer »

18 Mars 2020

Byggforum

Byggforum 2020 lyfter frågorna som får allt starkare fäste i bygg- och fastighetssektorn. På konferensen diskuterar vi en mer hållbar byggprocess med minskat klimatavtryck. Läs mer »

31 Mars 2020

Ekotransport 2030

Tiden för att ställa om transportsektorn börjar rinna ut. Välkommen till en dag med trendspaningar, debatter och seminarier där utvecklingen mot en fossiloberoende fordonsflotta analyseras och utvärderas. Läs mer »

22 April 2020

Hållbar Kommun

På konferensen Hållbar Kommun får du exempel på hur kommuner arbetar och organiserar sig för att öka trycket och omställningstakten. Vi presenterar också resultatet i Aktuell Hållbarhets kommunrankning.

14 Maj 2020

Almedalen 2020

Vi erbjuder fyra dagar med lärorika och inspirerande seminarier och debatter. Arenan är ett självklart forum för er som har hållbarhet högt på agendan och vill knyta kontakter och nätverka med några av de viktigaste aktörerna inom hållbarhetsområdet. Läs mer »

29 Juni-2 Juli 2020

Klimateffekter

Klimatförändringens effekter är tydliga redan idag och spännande initiativ för att hantera de utmaningar som följer bubblar runt om i Sverige. Välkommen till en lösningsorienterad dag med fokus på hur vi från olika håll kan ta oss an vår tids största utmaning. Läs mer »

24 September 2020

Livsmedelsforum

Livsmedelsförsörjningen står inför stora utmaningar både globalt och lokalt och världen söker efter nya hållbara lösningar. Hur kan produktionen öka samtidigt som miljö- och klimatpåverkan minskar? Vad säger den senaste forskningen om hur kosten behöver förändras? Läs mer »

8 Oktober 2020

Hållbart Näringsliv

Under året genomför vi olika satsningar för att lyfta de affärskritiska hållbarhetsfrågorna på svenskt näringslivs agenda. Missa exempelvis inte konferensen Hållbart Näringsliv som nu utökas till två dagar. Läs mer »

18-19 November 2020