Hon blir samtalsledare på det nya Hållbarhetsnätverket

Aktuell Hållbarhet startar ett yrkesnätverk för hållbarhetsansvariga. Hållbarhetsprofilen Louise König blir en av nätverkets första samtalsledare.

Aktuell Hållbarhet startar ett nätverk för att samla hållbarhetsansvariga för att diskutera hållbarhetsutmaningar och dela erfarenheter. Nätverket vänder sig till den som har strategiskt ansvar för hållbarhet och minst fem års erfarenhet av ledningssammanhang.
– Jag tycker att man ska gå med i nätverket för att få kunskap, inspiration, verktyg bygga nätverk och kunna bolla idéer, tankar och utmaningar i en tillitsfull miljö, säger hållbarhetsprofilen Louise König som är utvald som nätverkets första samtalsledare.

Louise König berättar att det nya Hållbarhetsnätverkets form har tagits fram med inspiration från det VD-nätverk som tidningens Veckans Affärer drivit i snart tre år. Nätverksträffarna kommer att bestå av halvdagar med inbjudna gäster för samtal och reflektion.
– Där ska vi också jobba med en metodik där alla deltagares erfarenheter, utmaningar och möjligheter adresseras och där medlemmarna får varandras stöd för att komma vidare.

Louise König berättar att intresset för Nätverket hittills varit stort och att intresseanmälningar kommit in från en bred blandning av bolag och branscher.

Läs mer om Hållbarhetsnätverket.