Affärsutvecklare miljö och hållbarhet, Liljemark Consulting

Liljemark Consulting söker Affärsutvecklare miljö och hållbarhet

Om jobbet | Vem är du? | Om Liljemark Consulting| Kontaktuppgifter för frågor

Nu söker vi dig som vill bygga upp affärsområdet miljö- och hållbarhet hos oss på Liljemark Consulting.

I affärsområdet miljö och hållbarhet stöttar vi företag och organisationer med strategiska miljö och hållbarhetstjänster. Här ingår bland annat miljö frågor inom bygg och fastighet, miljö- och hållbarhetsredovisningar, utreda företags miljöpåverkan, miljö stöd/miljöchef att hyra och miljösamordning av byggprojekt. Arbetet med att utveckla affärsområdet ska utgå från företagets strategier och övergripande affärsplan, och du rapporterar direkt till VD. I tjänsten ingår att ta fram en plan för att utveckla affärsområdet samt att vara drivande i genomförande av planen.

På Liljemark Consulting utvecklar vi i första hand våra affärer genom uppdragen och tillsammans med nya och befintliga kunder. En naturlig del i ditt arbete är därför att arbeta som uppdragsansvarig och senior konsult i uppdrag parallellt med att utveckla nya kunder och nya affärer. Du bör därför tycka om att ta ansvar, vara drivande och ser möjligheter till utveckling, samtidigt som du har kunders behov i fokus.

Arbetet hos oss innebär att du vanligtvis arbetar med flera uppdrag samtidigt och med flera av dina kollegor. Att du gillar att jobba tillsammans med andra och vara en del i ett team är en viktig egenskap.

 

Om tjänsten

Du kommer arbeta som strategisk affärsutvecklare och senior konsult. Tjänsten är heltid och med placering i Stockholm eller Göteborg.

 

Kvalifikationer

Du har en akademisk utbildning inom området och mångårig erfarenhet av arbete som miljökonsult, miljöchef, miljösamordnare eller motsvarande.

Du bör vara van vid att utveckla kundkontakter och bygga relationer. Vi tror att du drivs av utveckling samt av att hitta nya möjligheter. Du har erfarenhet av att skapa nya affärer inom miljö- och hållbarhetsområdet.
 

Övrigt

Vår strävan är att vår kultur ska genomsyras av arbetsglädje, delaktighet, nyfikenhet och engagemang. Hos oss har alla en viktig del i att utveckla företaget. Nu söker vi dig som vill vara med i den resan.
 

Ansök nu

Ansök via direktansökningsknapparna senast 2018-03-26 och ange att du sökt via Aktuell Hållbarhet.

 

 


Placering: Stockholm eller Göteborg

Yrkeskategori: Affärsutvecklare

Omfattning: Tillsvidare, heltid

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdatum: 2018-03-26

 

 
Information om tjänsten
VD
Anneli Liljemark
070-721 02 32
anneli@liljemark.net

 
 

Om Liljemark consulting

Liljemark Consulting är ett växande konsultföretag med gedigen erfarenhet inom miljö och hållbarhet, med spetskompetens inom förorenade områden. Syftet med att rekrytera en affärsutvecklare inom miljö och hållbarhet är att utveckla företaget så att tjänsteutbudet och kundunderlaget breddas och företaget får ytterligare ett starkt affärsområde.
Företaget startades 2011 och vi har sedan dess etablerat oss som en erkänd aktör i branschen. Vi har gått från en till 12 anställda, vi har uppdrag från Malmö i söder till Luleå i norr och har kontor i Göteborg, Luleå och Stockholm. Våra uppdragsgivare finns inom såväl privata som offentliga sektorn, exempelvis industri, bygg- och fastighetsbolag, kommuner och myndigheter.