Avdelningschef Försäljning och kundservice, Telge

Telge söker Avdelningschef Försäljning och kundservice

Södertälje växer och det betyder många nya, spännande uppdrag och utmaningar för oss på Telge Återvinning. Nu söker vi en avdelningschef inom försäljning och kundservice som ska leda ett kunnigt och serviceinriktat gäng på tio medarbetare.
 

Din dag på jobbet – avdelningschef Försäljning och kundservice Telge Återvinning

Som chef inom försäljning och kundservice får du ett omväxlande arbete där du leder och har personalansvar för tio medarbetare. Idag har vi ett antal progressiva och prisvärda miljötjänster som vi säljer till såväl stora företag som mindre verksamheter. Vi har också ett stort flöde av olika typer av avfallsfraktioner in och ut som vi knyter ihop till lönsamma affärer.

Ditt uppdrag blir att coacha medarbetarna i deras arbete samt utveckla avdelningens arbete genom att arbeta med målstyrning, standardiserade arbetssätt, effektivisering och ständiga förbättringar. Du ska också säkerställa att offererade affärer är lönsamma, och ansvara för budget och arbetsmiljö. Till viss del kommer du också att bidra med eget försäljningsarbete. Du rapporterar till chefen för Marknad & Försäljning och aktivt delta i enhetens ledningsgrupp.
 

Mer om ditt nya jobb

Avdelningen är ny och du får stora möjligheter att påverka utveckling och riktning. Du kommer att fördela din tid mellan Tveta återvinningsanläggning och Storgatan 42 i centrala Södertälje.
 

Det här är du

Till den här tjänsten söker vi dig som har tidigare ledarerfarenheter och har lätt för att kommunicera, är ödmjuk och tydlig. Du är engagerad och strukturerad samt förstår dig på och har förmågan att göra långsiktigt lönsamma affärer. Du är resultatorienterad och tycker om att arbeta målinriktat. Vi sätter ett stort värde på din förmåga att leda, entusiasmera och skapa ett engagemang bland dina medarbetare. Självklart känner du också igen dig i våra kärnvärden – öppen, enkel, personlig och modig.
 

Krav

  • Högskoleexamen med relevant inriktning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Erfarenhet av försäljningsarbete, försäljnings- och produktkommunikation, liksom av marknadsanalyser, affärs- och verksamhetsplanering samt uppföljning av dessa.
  • Flera års erfarenhet som ledare.
  • Erfarenhet av, och god kunskap om, återvinningsbranschen, liksom juridisk kompetens – vana av avtalsfrågor.
  • Flytande svenska i tal och skrift.
  • Kunskaper i Officepaketet.
  • B-körkort och tillgång till egen bil.

 

Meriter

  • Arbetat enligt lean.
  • Flerspråkig.

 

Det här är vi

Välkommen till Telge Återvinning – en del av Telgekoncernen. Inom Telge uppmuntrar vi våra medarbetare att utvecklas genom tjänster som erbjuder variation i arbetsuppgifterna och ett stort mått av frihet under ansvar. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på allvar. Vi erbjuder bra förmåner och friskvårdsbidrag. Vi är en organisation som strävar efter mångfald och jämlikhet.
 

Ansök idag

Vi vill gärna höra mer från dig! Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan så snart som möjligt, och allra senast 22 september 2019. Varmt välkommen att bli en av oss!
 

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Johanna Göransson, chef Marknad & Försäljning, 08-550 227 32. Har du frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Ingrid Linder, senior HR-strateg, 08-550 220 91. Fackliga kontaktpersoner är Sanne-Liv Olsen för Vision och Terese Fridquist för SACO. Du når båda på 08-550 220 00.

Vi har redan gjort vårt medieval och vill inte bli kontaktade av andra säljbolag.

Telge består av moderbolaget Telge AB samt ett antal dotterbolag och ägs av Södertälje kommun. Uppdraget är att ge Södertäljeborna bra tjänster och att bidra till ett attraktivt Södertälje. Koncernen har 700 medarbetare och en omsättning på 4500 Mkr. Vi erbjuder tjänster och service inom bostäder, bygg, el, lokaler, hamn, värme, vatten, stadsnät, science center och bemanning.

Sökord: chef, ledare, miljö, avfall, kundtjänst, kundservice, kundcenter, försäljning, sälj, säljare, försäljningschef,
 

Ansök nu

Ansök via direktansökningsknapparna senast 2019-09-22 och ange att du sökt via Aktuell Hållbarhet.

 

 


Placering: Södertälje

Yrkeskategori: Avdelningschef

Omfattning: Tillsvidare

Sista ansökningsdatum: 2019-09-22

Information om tjänsten
Chef Marknad & Försäljning, Johanna Göransson, 08-550 227 32
Senior HR-strateg, Ingrid Linder, 08-550 220 91

Fackliga representanter
Vision, Sanne-Liv Olsen, 08-550 220 00
SACO, Terese Fridquistn, 08-550 220 00

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

 

Om Telge

Telge består av moderbolaget Telge AB samt ett antal dotterbolag och ägs av Södertälje kommun. Uppdraget är att ge Södertäljeborna bra tjänster och att bidra till ett attraktivt Södertälje. Koncernen har 700 medarbetare och en omsättning på 4500 Mkr. Vi erbjuder tjänster och service inom bostäder, bygg, el, lokaler, hamn, värme, vatten, stadsnät, science center och bemanning.