Avfallsingenjör, SRV

SRV söker Avfallsingenjör

Om jobbet | Vem är du? | Om SRV | Kontaktuppgifter för frågor
 
SRV återvinning AB är ett tjänsteföretag som erbjuder kundanpassad, konkurrenskraftig och miljöriktig avfallshantering. SRV återvinning ägs av kommunerna Botkyrka, Haninge, Huddinge, Nynäshamn och Salem. Företaget har 250 anställda och omsätter 440 Mkr. Verksamheten omfattar insamling och förädling av återvinningsmaterial, bränsle och avfall samt deponering. SRV samlar in och hanterar avfall från 140 000 hushåll i ägarkommunerna. Dessutom har vi 5300 företags- och verksamhetskunder, allt från små och stora företag till bostadsrättföreningar, daghem och organisationer. SRV återvinning tar årligen emot ca 350 000 ton avfall på återvinningsanläggningen vid Gladö Kvarn i Huddinge. SRV driver också åtta återvinningscentraler inom de fem ägarkommunerna. Besök gärna www.srvatervinning.se
 

Avfallsingenjör

Som avfallsingenjör på SRV kommer du att arbeta med bedömning av avfall och förorenade jordar, vattenprovtagning, lakvattenhantering och kontroll/planering av deponikonstruktioner. I arbetsuppgifterna ingår även uppföljning av mottagna avfallsmängder i vågsystem. Du ansvarar för vår miljörapportering och säkerställer att vi lever upp till fastställda krav utifrån tillstånd och lagar samt sköter inrapportering till myndigheter. I arbetet ingår att ta fram egna utredningar, att leda konsulter i olika utredningsuppdrag och att samarbeta med driftpersonal, entreprenörer och avfallslämnande verksamheter. För att trivas i rollen behöver du ha ett eget driv och gilla att arbeta på en avfallsanläggning. Du kommer att arbeta i en enhet om fyra personer med fokus på miljö och utveckling vid Sofielunds återvinningsanläggning i Gladö kvarn, Huddinge.
 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning – gärna med teknisk/miljövetenskaplig inriktning eller motsvarande. Du har minst 5 års erfarenhet från myndighetsutövning, avfallsbranschen eller annan teknisk verksamhet. Det är viktigt att du har ett stort intresse för avfallsområdet och vill fördjupa dina kunskaper inom det. Du har också ett intresse för miljöfrågor i stort. Kunskap om miljö- och avfallslagstiftningen är meriterande.
 

Personliga egenskaper

Som person är du strukturerad, analytisk, duktig på att formulera dig i skrift och bra på att kommunicera. Du arbetar effektivt på egen hand och är en uppskattad kollega och samarbetspartner tack vare ditt serviceinriktade, affärsmässiga och professionella sätt. Du ska ha datorvana i MS Office samt lägst B-körkort. Tillgång till egen bil är ett krav.
 

Övrigt

OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mejl.
 

Ansök nu

Ansök via direktansökningsknapparna senast 2018-12-21 och ange att du sökt via Aktuell Hållbarhet.

 

 


Placering: Huddinge

Yrkeskategori: Avfallsingenjör

Omfattning: Tillsvidare, heltid

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdatum: 2018-12-21
 


 
Information om tjänsten
Anders Kronhamn
08-52223755
anders.kronhamn@srvatervinning.se
 

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.