Avfallsstrateg, VafabMiljö

VafabMiljö söker Avfallsstrateg

Om jobbet | Vem är du? | Om VafabMiljö | Kontaktuppgifter för frågor | Vi erbjuder
 
Vill du vara med och bidra till förbättring av det viktigaste vi har – vår miljö? Vi är i en spännande utvecklingsfas och söker dig som har ett starkt engagemang och ett strategiskt tänk kopplat till avfall- och miljöfrågor.

Som avfallsstrateg hos oss på VafabMiljö får du bland annat arbeta i projektledande roll inom återvinning och avfall. Du kommer att vara placerad på huvudkontoret i Västerås och tillhöra vår enhet Planering. Enheten är ny och består för tillfället av tre kollegor varav en är enhetschef. Vi är alla genuint intresserade av miljö- och avfallsfrågor och tycker om att få göra skillnad i vårt samhälle. Här trivs du som tycker om att samarbeta, är strategisk samt brinner för att driva processer framåt. Låter det som en passande arbetsplats? Vi ser fram emot att få träffa dig!
 

Hur ser din arbetsdag ut?

I tjänsten som avfallsstrateg har du en central roll i arbetet med att driva olika utvecklingsprojekt som berör hela avfallskedjan och som är kopplade till den nya avfallsplanen. Du kommer att samordna, planera och leda projekt tillsammans med dina kollegor hos oss på VafabMiljö samt med våra 12 medlemskommuner och andra intressenter. Det innebär bland annat att leda möten och hålla samman nätverk. Vidare kommer du att vara delaktig i arbetet med att handlägga och samordna svar på de remisser och samråd som kommer in till VafabMiljö samt ha kontakt med våra kommuninvånare, politiker och fastighetsägare.
 

Vem är du?

Vi söker dig som har:

  • akademisk utbildning inom naturvetenskap
  • goda kunskaper i projektledning
  • erfarenhet av att hålla presentationer
  • förmåga att uttrycka dig väl i svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort

Det är meriterande om du har:

  • erfarenhet av projektledning
  • erfarenhet av arbete med miljö- och avfallsfrågor
  • erfarenhet av arbete inom offentlig sektor

 

Vi erbjuder dig

VafabMiljö står inför en stor och rolig utmaning och vi kan erbjuda en intressant arbetsplats där vi vill att våra medarbetare utvecklas för att driva VafabMiljös arbete framåt mot vår vision ”Tillsammans skapar vi det hållbara samhället”. Här bryr vi oss om varandra och vår arbetsmiljö. VafabMiljö vill spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Detta uttrycks i ord vi enats om i vår värdegrund – Trovärdig, Nytänkande, Professionell och Omtanke.
 

Ansök nu

Ansök via direktansökningsknapparna senast 2018-08-26 och ange att du sökt via Aktuell Hållbarhet.

 

 


Placering: Västerås

Yrkeskategori: Avfallsstrateg

Omfattning: Tillsvidare, heltid

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdatum: 2018-08-26

 

 
Information om tjänsten
Enhetschef
Linda Gårdstam
021-39 35 78

Hr-konsult
Linda Englin
021-39 39 71

Vision
Owe Enarsson
021–39 92 29

Naturvetarna
Torbjörn Ånger
021–39 35 41


 

Om Vafab Miljö

Vafab Miljö är ett kommunalförbund bildat av kommunerna i Västmanland samt Heby och Enköpings kommuner. Vi arbetar med långsiktigt hållbar avfallshantering. Målet är i första hand att avfallsmängderna ska minskas, det återstående avfallet ska betraktas som en resurs och återvinnas så långt det är tekniskt och ekonomiskt möjligt. Med stor miljömedvetenhet bidrar vi dessutom till en hållbar framtid. Var med och gör skillnad för miljön tillsammans med oss! Läs gärna mer om oss på vafabmiljo.se