Medarbetare inom vatten och miljö samt inventerare, Calluna

Calluna söker Medarbetare inom vatten och miljö samt inventerare

Om jobbet | Vem är du? | Om Calluna | Kontaktuppgifter för frågor
 
Calluna fortsätter att expandera! Vi har därför behov av flera nya medarbetare som vill vara med oss i vårt arbete med hållbar användning av mark och vatten.

 

Arbetsuppgifter

Vattenutredare
Du som söker denna tjänst vill främst jobba med vattenfrågor, t.ex. tillståndsärenden, MKB, vattenutredningar eller åtgärder. Du har kunskap om regelverk, hydrologi, vattenekologi och/eller något annat område som kopplar till vattenutredningar.

Miljöutredare
Vi söker dig som vill jobba brett med miljöfrågor, t.ex. i rollen som miljöansvarig i infrastrukturprojekt, eller miljösamordnare/utredare i MKB-projekt. Du har god kunskap om miljölagstiftning och trivs i rollen som projektledare.

Naturvärdesinventerare
Vi behöver en eller flera extra resurser under högsäsongen från maj-oktober, möjligheter till förlängning finns. Du som söker har erfarenhet av naturvärdesinventering enligt SS19900:2014, eller andra erfarenheter som gör att du snabbt kan jobba efter denna metod. Kanske har du särskild kompetens kring någon artgrupp eller naturtyp? Fåglar, kryptogamer etc.

Arbete hos Calluna
I Calluna erbjuds en utvecklande och dynamisk arbetsmiljö, där gemenskap och samarbete är ledord. Vårt miljöengagemang är stort och som miljökonsult arbetar vi med spännande och meningsfulla projekt som är del av samhällsutvecklingen. Arbetet utförs ofta i projektgrupp med kompetenta och inspirerande kollegor, både inom företaget och med våra nära samarbetspartners och kunder. Du har stora möjligheter att ta egna initiativ och att påverka din utveckling. Arbetet kan innebära en del resor och kräver viss flexibilitet gällande arbetstid.
 

Kvalifikationer

  • Har erfarenhet inom ovanstående tjänsteområden. Du kan vara relativt nyutexaminerad eller ha längre erfarenhet.
  • Har en relevant grundutbildning på universitets- eller högskolenivå, minst motsvarande kandidatexamen. Du är troligen naturvetare eller ingenjör.
  • Har kanske en särskild kompetens kring något område, ämne eller artgrupp. Beskriv det i din ansökan.
  • Har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.
  • Har lätt för att bygga goda relationer både internt och externt.
  • Har körkort.

 
Om Calluna
Calluna är miljökonsulter inom hållbar mark- och vattenanvändning. Vi är måna om att ligga i framkant när det gäller att utveckla nya arbetssätt och metoder inom områdena miljöskydd och naturvård. Vi bedriver verksamheten via tre affärsområden, Exploatering av mark och vatten, Planering, och Miljöövervakning och vi har också egen forsknings- och innovationsverksamhet.

Vi är mer än 60 engagerade medarbetare och är verksamma i hela Sverige, baserade på åtta orter med huvudkontor i Linköping. Vi är miljö- och kvalitetscertifierade, och är ackrediterade för provtagningsverksamhet och naturvärdesinventering. Kollektivavtal finns.
 

Övrigt

Placeringsort för vatten- och miljötjänsterna är Linköping, Stockholm, Gävle eller Luleå. Tjänsterna är tillsvidare, provanställning kan tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

För tjänsterna som naturvärdesinventerare är det främst Stockholm, Linköping eller Göteborg som är aktuella, men behov kan finnas på andra orter också varför möjligheten att kunna resa är viktig. Tjänsterna är säsongsanställningar med möjlighet till förlängning. Tillträde snarast.

Vänta inte med ansökan eftersom urvalsprocessen startar omgående. Du bifogar ett personligt brev och din CV Märk e-postbrev och dina bifogade handlingar med ”Vattenutredare” resp. ”Miljöutredare” eller ”Naturvärdesinventerare”. Det måste framgå tydligt vilken tjänst du söker.

 

Ansök nu

Ansök via direktansökningsknapparna senast 2018-05-01 och ange att du sökt via Aktuell Hållbarhet.

 

 


Primär placering: Stockholm, Linköping, Göteborg

Möjlig placering: Gävle, Luleå

Yrkeskategori: Miljö

Omfattning: Tillsvidare, heltid

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdatum: 2018-05-01

 

 
Information om tjänsten
Affärsområdeschef
Elisabeth Lundkvist
0702-90 30 33
elisabeth.lundkvist@calluna.se

Senior konsult
Anna Sandström
0708-37 35 36
anna.sandstrom@calluna.se


Johan Storck
0705-12 40 39
johan.storck@calluna.se


 

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.