Chef för Kommunikation & Hållbarhet, Länsförsäkringar Skåne

Länsförsäkringar Skåne söker Chef för Kommunikation & Hållbarhet

Om jobbet | Vem är du? | Om Länsförsäkringar | Kontaktuppgifter för frågor
 
Vi söker dig som brinner för och är väl insatt i hållbarhetsfrågor samtidigt som du är van vid att leda och fördela arbetet på en kommunikationsavdelning. Hos oss kommer du att få möjlighet att vara operativt ansvarig för att utveckla och samordna bolagets arbete kring hållbarhet och kommunikationsfrågor.
 
Du arbetar utifrån beslutade strategier och tyngdpunkten i arbetet kommer att ligga på att planera, genomföra och följa upp hållbarhets- och kommunikationsaktiviteter.

Du säkerställer att vårt hållbarhetsarbete stödjer vår affär och verksamhet och att de initiativ vi driver skapar nytta för våra kunder, bolaget och det samhälle vi är verksamma i. Du kommer att vara bolagets mediala talesperson inom hållbarhet lokalt i Skåne och du bidrar aktivt till att positionera Länsförsäkringar Skåne som ett ansvarstagande företag som ligger väl framme inom hållbar utveckling.

Tillsammans med dina fyra medarbetare på kommunikationsavdelningen kommer du även att ansvara för planering, genomförande och uppföljning av Länsförsäkringar Skånes olika aktiviteter i våra olika kommunikationskanaler, både internt och externt.

Du har budgetansvar och rapporterar till chefen för Marknads- Kommunikations- och Verksamhetsstöd.
 

Vem är du?

För att lyckas i din roll ser vi att du har ett naturligt driv, förmåga att sätta dig in i komplexa frågeställningar och är van vid att planera och strukturera ditt och det övergripande arbetet. Tillsammans med dina medarbetare utvecklar och förbättrar ni i syfte att skapa effektiv och framgångsrik kommunikation som når fram till olika målgrupper.

Vi ser även att du trivs att tala inför publik, har en god förmåga att förmedla ditt budskap och har fallenhet för att leda. Vi ser det som meriterande om du har medievana och har förmågan att nå igenom i mediebruset.
 

Så tänker vi

Vi arbetar för att ge våra kunder ett enklare och tryggare liv. Det gör vi genom våra kompletta erbjudanden av försäkrings-, bank-, och fastighetsförmedlings-tjänster. Eftersom våra kunder äger oss är det också naturligt att vi engagerar oss längre än så genom vårt samhällsengagemang och breda utbud av kunskap och råd kopplat till boende, företagande, hälsa och ekonomi.
Det går väldigt bra för oss och därmed också för våra 400 000 delägare i Skåne.
 

Så jobbar vi

Varje dag hjälper vi våra kunder, delägarna, att få ett enklare och tryggare liv. En anledning till att vi lyckas så bra är vår starka värdegrund och att vi alltid vill göra det där lilla extra, både för kunderna och för varandra. Så, vill du engagera dig och utvecklas tillsammans med härliga kollegor är vi säkra på att du kommer att trivas hos oss. Så enkelt är det.
 

Ansök nu

Ansök via direktansökningsknapparna senast 2018-10-28 och ange att du sökt via Aktuell Hållbarhet.

 

 


Placering: Malmö

Yrkeskategori: Chef

Omfattning: Tillsvidare, heltid

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdatum: 2018-10-28
 


 
Information om tjänsten
Chef Marknad & Kommunikation
Ingemar Helgesson
040-633 85 86

Fackliga representanter
Björn Lindwall
046-433 80 68

Ansvarig HR
Sara Bülow Fransson
sara.bulowfransson@lansforsakringar.se
 


 

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


 

Om Länsförsäkringar

Länsförsäkringar – en unik arbetsgivare!

Länsförsäkringar är inte ett företag, utan flera. Runt om i landet finns 23 självständiga och kundägda länsförsäkringsbolag som tillsammans äger Länsförsäkringar AB med dotterbolag i Stockholm. Det finns många möjligheter inom vår bolagsgrupp, bank och försäkring är mycket mer än du tror.