Utvecklingsledare, Ecoloop

 

Ecoloop expanderar och vi söker Utvecklingsledare med affärssinne

 
Om jobbet | Vem är du? | Vi erbjuder | Kontaktuppgifter för frågor

 
Ecoloop skapar nytta och lärande genom att driva utveckling som en serie aktiviteter i syfte att effektivisera resurshanteringen i samhällets försörjningssystem i samverkan med nyckelaktörer. Vår affärsidé är att tillhandahålla nya tjänster och lösningar i området mellan forskning och praktisk tillämpning. Våra tjänster innefattar forskningsstöd, tjänsteutveckling och strategisk rådgivning. Vi är idag 16 medarbetare på vårt kontor vid Slussen. Läs mer om företaget och vad vi gör på www.ecoloop.se
 

Vi söker dig som vill initiera och genomföra FoU-projekt. I projekt fungerar du som projektledare och expert inom ditt kompetensområde, t.ex. va-teknik, mark- och anläggningsbyggnad, buller, transport, exploatering, livsmedelsproduktion, miljögifter och farliga ämnen. Du kommer att koordinera och driva vårt utvecklingsarbete, engagera och samordna våra kollegor, kunder och aktiviteter. Du vill göra skillnad och har ett genuint intresse av att bidra till en bättre resurshantering i samhället
 

Vi erbjuder ett fritt och utvecklande arbete där du till stora delar själv styr dina uppdrag. Du kommer att ingå i ett väl sammansvetsat team med spetskompetens inom många kärnområden. Vi har ett gott rykte på marknaden, unikt arbetssätt och är professionella samt nytänkande. Våra anställningsvillkor är konkurrenskraftiga och det finns möjlighet till delägarskap. En trivsam arbetsmiljö i fräscha lokaler med god stämning vågar vi också utlova. 
 

Du själv har en gedigen akademisk utbildning, är du även disputerad eller har en licentiatexamen är det meriterande, dock inget krav. Din utbildningsinriktning kan t.ex. vara samhällsplanering, samhällsekonomi, ingenjör, kemi- och miljö, biologi eller liknande. Du har flerårig erfarenhet av liknande arbete och är van vid att initiera, skapa och genomföra FoU projekt samt verka projektledare och sakkunnig. En genuin vilja att skapa nytta, projektutveckla och göra affärer är en förutsättning. Du rör dig lika hemtamt bland beslutsfattare inom näringsliv och kommun som ute i fält för praktiska prover etc. Som person är du drivande och entusiasmerande, samtidigt som du är en lagspelare.

 
Ansök via direktansökningsknapparna senast 2018-02-25 och ange att du sökt via Aktuell Hållbarhet. För ytterligare information ring vår konsult Peter Ternebring på Confidera Urval, eller Bo Svedberg, VD på Ecoloop. Du kan även skicka ansökan direkt till rekrytering@confideraurval.se märkt ”Utvecklingsledare – Ecoloop”.

 

Välkommen in med din ansökan senast 25 februari!

 

 

 

 


Ecoloop expanderar och vi söker Utvecklingsledare med affärssinne! Sök jobbet som Utvecklingsledare på Ecoloop via Aktuell Hållbarhet senast 25 februari!

Placering: Stockholm

Yrkeskategori: Utvecklingsledare

Omfattning: Tillsvidare, heltid, dagtid

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdatum: 2018-02-25

.

Information om tjänsten:
Ecoloop expanderar och vi söker Utvecklingsledare med affärssinne! Sök jobbet som Utvecklingsledare på Ecoloop via Aktuell Hållbarhet senast 25 februari!
Ansvarig rekryteringskonsult
Peter Ternebring
070-639 88 89
 
Ecoloop expanderar och vi söker Utvecklingsledare med affärssinne! Sök jobbet som Utvecklingsledare på Ecoloop via Aktuell Hållbarhet senast 25 februari!
VD
Bo Svedberg
073-030 04 10
 

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.