Energiexpert, AirClim

AirClim söker Energiexpert

Luftförorenings- och klimatsekretariatet AirClim anställer en energiexpert

AirClim arbetar internationellt för att motverka luftföroreningar och klimatförändringar. Nu söker vi en expert på energifrågor till vårt kontor i centrala Göteborg. Dina arbetsuppgifter handlar främst om att följa upp EU:s direktiv och andra internationella ramverk som gäller energieffektivisering och förnybar energi, samt att inom dessa frågor bedriva påverkansarbete i enlighet med AirClims vision. Vi ser gärna att du har en lämplig högskoleutbildning och framförallt att du brinner för våra målsättningar.

Det är meriterande om du har yrkeserfarenhet av liknande frågor, liksom om du är insatt även i relaterade ämnen, så som transportsektorn och dess utsläppsproblem. Du ska vara initiativrik, kunna arbeta självständigt, ha god samarbetsförmåga, och vara duktig på att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift.

Eftersom arbetet även innebär att representera AirClim på internationella möten ser vi gärna att du trivs med att arbeta utåtriktat och inför publik. Erfarenhet av projektansökningar ses som en fördel, och du kommer att ha goda möjligheter att bidra till en förlängning av anställningen.

Ansökan och CV skickas till marko.reinikainen@airclim.org senast 2019-08-15. Tilläggsuppgifter fås per telefon: 073-043 4715.

Ansök nu

Ansök via direktansökningsknapparna senast 2019-08-15 och ange att du sökt via Aktuell Hållbarhet.

 

 


Placering: Göteborg

Yrkeskategori: Energiexpert

Omfattning: Visstidsanställning 2019-10-15 – 2020-04-15 med möjlighet till förlängning.

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Tillträde: 2019-10-15

Sista ansökningsdatum: 2019-08-15

Information om tjänsten
Marko Reinikainen, 073-043 4715, marko.reinikainen@airclim.org

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

 

Om AirClim 

AirClim är en ideell organisation som bildats av fyra svenska miljöorganisationer och arbetar med bevakning, kunskapsspridning och påverkan i EU och internationellt. AirClims tidning Acid News når prenumeranter över hela världen. Läs mer om oss på www.airclim.org