Erfarna MKB-utredare, Tyréns

Tyréns söker erfarna MKB-utredare

Om jobbet | Vem är du? | Om Tyréns | Kontaktuppgifter för frågor
 
På Tyréns arbetar vi med samhällsbyggnad med målet att skapa bättre förutsättningar för dagens och framtidens städer. Våra skickliga ingenjörer, arkitekter och samhällsplanerare gör skillnad varje dag, inom alla våra områden.

Vi är en nyfiken och engagerad arbetsplats där innovation och hållbarhet visar vägen. Vi tror på våra medarbetare och satsar stort på forskning och utveckling. Nu kan du vara med och påverka morgondagen. För att framtiden spelar roll.

Miljöavdelningen i Stockholm söker erfarna MKB-utredare inom detaljplane- och infrastrukturprojekt. Vi söker dig som har stort engagemang för miljöfrågorna, och är skicklig på att leda MKB-processen i komplexa projekt.
 

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

  • Gillar att ta ansvar och vill vara uppdragsansvarig för MKB-projekt
  • Är van att samordna MKB-arbetet i större projekt och leda MKB-team i projekt
  • Har erfarenhet av att göra svåra bedömningar i komplexa projekt
  • Har mer än 5 års erfarenhet av MKB-arbete
  • Är lösningsorienterad och har god kommunikativ förmåga
  • Har akademisk examen inom miljöområdet

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med mindre och större MKB-projekt, ofta i ansvarig ställning. Vi söker just nu bl.a. teknikområdesansvarig Miljö i arbetet med att utforma Tvärförbindelse Södertörn, som kommer att förbinda E4/E20 med riksväg 73.

Miljöavdelningen består av 11 medarbetare som huvudsakligen arbetar med MKB, miljöutredningar, miljösamordning i infrastrukturprojekt, gröna frågor och avfallsfrågor. Tyréns har stort fokus på samarbete över avdelnings- och affärsområdesgränser. Vi samarbetar nära med avdelningarna flera avdelningar inom hållbarhet, mark, vatten och kulturmiljö men också ofta med konsulter inom andra områden, för att skapa den bästa lösningen för kunden.
 

Om Tyréns

Tyréns är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. I samspel med kunder och partners skapar vi hållbara lösningar inom stadsutveckling och infrastruktur. Vi har 2400 medarbetare och verksamhet i Sverige, Danmark, Storbritannien och Estland.

Tyréns är stiftelseägt och vår ägandeform gör det möjligt för oss att satsa målmedvetet på forskning och utveckling inom samhällsbyggnadsområdet. Vi har ett 40-tal pågående FoU-projekt. FoU-projekten initieras ofta av medarbetare på Tyréns och genomförs tillsammans med kunder och akademi. Många av Tyréns medarbetare har varit eller är med i FoU-projekt. Vi drivs av nyfikenhet och har ett nära samarbete med universitet och högskolor.

Våra medarbetare är vår största resurs. Vi arbetar aktivt med att skapa en bra arbetsplats, från utveckling av chefer och medarbetare till gemensamma aktiviteter.
 

Övrigt

Vi intervjuar sökande löpande, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt, men senast den 3 juni.
 

Ansök nu

Ansök via direktansökningsknapparna senast 2018-06-03 och ange att du sökt via Aktuell Hållbarhet.

 

 


Placering: Stockholm

Yrkeskategori: MKB-utredare

Omfattning: Tillsvidare, heltid

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdatum: 2018-06-03

 

 

 


 

 
Information om tjänsten
Avdelningschef
Elisabet Höglund
010-452 31 40
elisabet.hoglund@tyrens.se
 


 

 

 

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.