Experter inom public affairs, New Republic

New Republic söker Experter inom public affairs

Om jobbet | Vem är du? | Om New Republic | Kontaktuppgifter för frågor
 
Vi söker dig som vill vara där samhällsförändringar tar form. Du är en mycket god skribent och har exempelvis en bakgrund som sakkunnig hos ett politiskt parti, en branschorganisation, ett företag, en statlig myndighet eller annan större organisation. Erfarenhet av konsultarbete inom strategisk kommunikation är meriterande men inget krav. Du ska kunna arbeta självständigt, men samtidigt samarbeta med andra som del av ett team.
 

Kvalifikationer

Du är en mycket god skribent och har exempelvis en bakgrund som sakkunnig hos ett politiskt parti, en branschorganisation, ett företag, en statlig myndighet eller annan större organisation. Erfarenhet av konsultarbete inom strategisk kommunikation är meriterande men inget krav. Du ska kunna arbeta självständigt, men samtidigt samarbeta med andra som del av ett team.

 

Arbetsuppgifter

Just nu söker vi nya medarbetare som har kunskaper inom något av följande områden, främst till vårt kontor i Malmö, men även i Stockholm:

  • Infrastruktur och bostäder
  • Miljö, klimat, energi
  • Arbetsmarknad, kompetensförsörjning och näringspolitik

 

Övrigt

New Republic erbjuder en dynamisk miljö för engagerade och ansvarstagande medarbetare som vill befinna sig där samhällsförändringar tar form. Har du en stark vilja att utvecklas tillsammans med engagerade kollegor i ett växande företag som har öppenhet och hållbarhet som ledstjärnor?
 

Ansök nu

Ansök via direktansökningsknapparna senast 2018-05-28 och ange att du sökt via Aktuell Hållbarhet.

 

 


Placering: Malmö, Stockholm

Yrkeskategori: Public affairs

Omfattning: Tillsvidare, heltid

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdatum: 2018-05-28

 

 
Information om tjänsten
Befattning
Klara Spangenberg
076-328 45 97
klara.spangenberg@newrepublic.se


 

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.